Nagyon félek az oltástól! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
6.-ban kapunk egy oltást csütörtökön de nagyon be vagyok zojva,lehet hogy gázbak tűnik de mindenki fél valamitől.Szóval forduljak el vagy mit csináljak?Nagyon fog fájni?2011. szept. 13. 15:22
11/17 anonim válasza:
én is jövőhéten, szerdán kapok oltást! féllllek! :(((((
utolsó voltam!
12/17 A kérdező kommentje:
ne féj nem fáj egáltalán nagyon nagyon kicsit csíp :) már megkaptam és semmi ok a félelemre
2011. szept. 20. 14:48
13/17 anonim válasza:
mikor kaptad meg? holnap fogom megkapni.....jjjjjajjjj! :(
14/17 anonim válasza:
nekem egyszer 2szer is kellett vérvételre mennem.az 1.nél nagyon féltem de a 2.nál már kevésbé.gondolj valami vicces dologra vagy dugd be a fülhallgatód hogy elterelje a figyelmed.nem lesz baj(:
15/17 anonim válasza:
én holnap megyek oltásra.totál be vagyok rezelve.):
már tegnapelőtt reszkettem a holnapi naptól.most itt ülök és remegő kézzel írom ezt.nincs sok időm!!!!!!!!!!!
17/17 A kérdező kommentje:
már rég de nem volt a legjobb...
2012. jún. 19. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!