Félek az oltástól és a vérvételtől, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 15:04
1/9 anonim válasza:
Gondolom nem ez lesz az első, így azt is tudod, h nem fáj, vagy ha mégis, mert előfordul, akkor is egy pillanatra, mire felszisszennél már vége is.
Szal ne parázzál rajta.
2/9 anonim válasza:
Ne haragudj, de meg mondanád, hogy mitől fész?
Szúnyog nem szokott megcsípni? Sztem igen, ugye kibirtad.Ez sem több annál.Ne stesszelj rá!!!
3/9 anonim válasza:
a lényeg, hogy ne nézz oda. nézz másfele, kösd le a figyelmed, beszélgess közben valakivel. fájni meg nem fáj annyira, kibírható, szóval ne parázz :)
4/9 anonim válasza:
Ne félj. Egyik sem kellemes érzés, de ki lehet bírni, a fájdalom elhanyagolható. Ha félsz a tűtől, ne nézz oda, bámulj valamit a falon, gondolj másra. Csak egy pillanatig fáj, utána meg leszel könnyebbülve, hogy túl vagy rajta. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!!!!
2011. jan. 12. 18:07
6/9 anonim válasza:
A lányom is fél, mert olyan gondolatokkal asszociálja a injekciós tűt, mint betegség, AIDS, Hepatitis C stb. Ezek mint szörnyek jelennek meg előtte és a laboros is. Hogy mi válthatta ki? Talán, a sok negatív információ és tapasztalat, ami előhozhatja ezeket az érzéseket. Én sosem féltem, de amikor vért vesznek tőlem, figyelek arra, hogy előttem bontsák fel a tűt. Ha nem, akkor tetszik, nem tetszik, reklamálok!
7/9 anonim válasza:
Őszintén szólva énis félek tőle... De tudod mi a jó benne hogy félsz? Hogy utána fantasztikus érzés az, hogy tudod hogy ezazz végre túlvagy rajta. És akik nemfélnek azoknak utána is csak monotonon megy tovább az életük...
8/9 anonim válasza:
Menjél el vért adni! :)
Komolyan.
Utána már sétagalopp lesz egy vérvétel.
9/9 anonim válasza:
figyu én munokleózisos voltam. 2-szer is voltam. adok egy tippet:vidd el a kabaládat vagy valamit ami lefoglal vagy gondolj valami vicces dologra. nekem segitett. sok szerencsét(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!