Nagyon félek az oltástól! Mit csináljak?
én is így voltam ... nagyon rosul lettem amikor vártunk a sorunkra remegtem mint a nyárfa levél meg sírógörcsöt kaptam (pedig nem szoktam soha sírni) aztán túl lettem rajta pedig tudtam h ne annyira fáj de mégis ...
mindenképpen fordulj el és próbálj meg ellazulni
amúgy szerintem ki fogod nőni (én kinőttem :)) már a vérvétel is meg se konnyan ne féjl nem lesz semmi baj ;)
16/L
Szia!
Ne félj tőle, mire észreveszed, hogy mi történt, már vége is!!! És ezt hidd el tapasztalatból mondom. Én is rettenetesen féltem mindentől ami tű (oltás, vérvétel) aztán lett egy betegségem, ami miatt csomószor kellett vérvételre járnom, oltásokat kaptam és már négyszer műtöttek. Nem mondom, hogy teljes mértékben hozzászoktam, de sokkal kevésbé félek!
Meglátod, minden rendben lesz!!!
33/N
Köszönöm szépen a válaszokat!
Látom nem én vagyok az egyedüli,csak 5. vagyok a névsorban...:S,és be leszek zárva egy szobába,meg nem is az hogy fáj hanem alapból a tű látvánxa,ilyenkor rám jön a hasmenés,de szájba már kaptam 4 szurit.Azt mondják szájba rosszab mint bőrbe,de ez igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!