Mit tegyek, hogy nyugodtam aludjak?
Figyelt kérdés
Már vagy egy éve nem alszok normálisan, minden éjszaka 5-6 teljes álmom van, ami teljesen lefáraszt, és majdnem mindegyikre emlékszem is. Egyszerűen az álmok nem hagynak nyugodni, emiatt éjszaka minimum egyszer fel is kelek pisilni, pedig 11-12 körül fekszem le. Mivel tudnék nyugodtan aludni?2011. júl. 7. 09:33
1/2 anonim válasza:
nekem is ez a gondom, szinte olyan, mintha nem is aludnék, az agyam egy pillanatra se áll le. Talán segítene az ingerszegény környezet - vagyis egy kis nyugi, mikor nem történik semmi, nem kell figyelni semmire. Bár ez a mai világban nem nagyon megoldható. Próbálj relaxálni, lazítani. És sztem feküdj le hamarabb, mert azt hallottam, hogy az éjfél előltti alvás a legfontosabb és a legpihentetőbb. Fogalmam sincs, miért van ez :) Ja és ne gondold, hogy nem tudnál elaludni. Én megfigyeltem magamon, hogy minél korábban fekszem le, annál tovább alszom... Ez se tűnik logikusnak, de így van :)
2/2 anonim válasza:
Ez érdekes. Én meg csak akkor tudom igazán kialudni magam, ha álmodok. Ezek az álmok nagyon intenzívek mert a legtöbbjére ébredés után is emlékszem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!