Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy 16éves lánynak milyen...

Egy 16éves lánynak milyen szempontból árthat az egyszeri drogfogyasztás? Valami italba kevert. Tabis ha jól tudom.

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 19:59
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Aki ugyanazt itta amit én neki pozitív lett a teszt..

Rászokatni, hát figyi, sztem ők nem csak akkora terveztek be engem h rászokjak..csak nekem ezután több nem kellett, miota meg tudom h milyenek azota a fejükre se vagyok kiváncsi.

Köszönöm a segítségeteket, és ha meglátom valamelyiket elküldöm őket melegebb éghajlatra:)

2009. márc. 27. 20:25
 22/25 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon sokmindenre rá tudnak szoktatni... és vannak is ilyenek, akik eleinte ingyen adnak mindent aztán később amikor már remegsz érte elkérik a pénzt, vagy akár fiú vagy akár lány a testeddel fizethetsz... Ilyen tényleg van. Ott voltam, láttam, sőt ismertem is pár embert akik ebben utaztak.

Ilyen mocskos világban élünk. Am a színtelen szagtalan folyadékot szokták italba az igaz, de azonkívül van még mindenféle por stb. az is feloldódik. kapszulák stb.

Nem hiszem, hogy egy sima kóla hatott volna így rá... még boroskóla se. De teljesen mindegy.

Legközelebb kérj sprite-t vagy fantát vagy ilyesmit és ennyi. De figyelj az italodra és mindig te hozd magadnak, vagy a barátnőid, de más vigye oda, közben meg beletesz valamit.

2009. márc. 27. 23:40
 23/25 A kérdező kommentje:
Mostmár senkire se bízom rá az italomat, csak olyat fogok inni ha netán majd iszok évek múlva amit én bontok fel. Ezek után már a pultosba se tudnék megbízni..
2009. márc. 28. 16:15
 24/25 anonim ***** válasza:

Olyat is láttunk már (igaz eddig inkább csak filmben), hogy a pultos "bizniszel". Szóval igazad van, légy óvatos!

Persze azért paranoiásnak lenni nem kell, de figyelj mindenre :)

2009. márc. 29. 19:52
 25/25 A kérdező kommentje:
Igen én is erre gondoltam h mi van ha netán a pultos is benne van:D Akkor már inkább v nem megyek(amit nem nehéz kibírni mert nem vágyok:D) Vagy pedig vala h becsempészem a hozott piát, és akkor azt iszom(de erre nem vágyok, ezek után nekem elegem lett..főleg h sokáig azt hittem h a boroskólátol voltam ennyire furán..)
2009. márc. 29. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!