Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy 16éves lánynak milyen...

Egy 16éves lánynak milyen szempontból árthat az egyszeri drogfogyasztás? Valami italba kevert. Tabis ha jól tudom.

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 19:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
83%
Mindenképp menj el és mondják meg neked hogy milyen drog volt.
2009. márc. 26. 20:26
 12/25 A kérdező kommentje:

Az a baj h nekem adták az italt..barátomnak nagyon jó haverjai, most derült ki h ők ezzel keresnek, h embereket szokatnak rá..

Szerencsér emár nem vagyok vele együtt, és hálás vagyok a sorsnak h megúsztam ennyivel.

2009. márc. 26. 20:28
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, egy alkalomtól semmi bajod nem lesz, pláne egy ilyen könnyebb drogtól. Mindenesetre felháborító disznóság volt az italodba keverni...

Bizonyos kábszerek (pl marihuána)még egy hónapig kimutathatók vizeletből, nem tudom, ez mi volt...

2009. márc. 26. 20:30
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Talán éppen az volt a cél, hogy ne tudj magadról, és akkor a "barátod" azt csinál veled amit akar. Lehet, hogy a haverok megrendelésre tették? Vagy "jószándékkal" be akartak segíteni a barátodnak.??
2009. márc. 26. 20:36
 15/25 A kérdező kommentje:

Áhh nem nem feküdtem le vele, miután annyira magamon kívül lettem hazaindultam..

Neki sztem nem kellettem volna másra mint h rászokjak és pénzért vegyem tőlük..

2009. márc. 26. 20:38
 16/25 A kérdező kommentje:
Amugy hova menjek ahol meglehe tnézni? Drogambulancia? mert vmi ilyet láttam a városba, ezt tudom hol van..
2009. márc. 26. 20:39
 17/25 anonim ***** válasza:
A "randidrogot" már másnap sem tudják kimutatni, úgyhogy szerintem felejtsd el. Túl vagy rajta, a hatása elmúlt, már nem lesz tőle bajod.
2009. márc. 26. 21:47
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ja értem. Nagyon helyes, hogy egészségesen élsz. Megértem az aggodalmad.

Nyugodj meg nem lesz semmi bajod, én túl vagyok már pár dolgon nekem se lett.

A hajszálból nagyon sokáig ki lehet mutatni azt hiszem.

De igazából már nem mész vele sokra... biztos valami "könnyű" szer volt.

Azt az egész társaságot hagyd ott a barátodtól soha ne fogadj el semmit, se vele se a haverjaival ne maradj kettesben.

Ezek szemét roh.dékok.

Örökre felejtsd el őket, ha pedig találkozol vele mondd meg, hogy ne merjen ilyet tenni mégegyszer mert nagyon megbánja.

És ennyi.

Mi is sokat "buliztunk" de soha nem vettünk rá senkit semmire, és nem kevertünk az italába semmit.

Most nem azért de elég gyerekes felelőtlen paraszt lehet aki az italodba rakta. És ha elüt egy kocsi hazafelé?! Küldd el őket a francba helyettem is.

Keress rendes társaságot, ahol vigyáznak rád és tisztelnek téged.

Sok sikert, és nyugi semmi baj nem lesz élj továbbra is egészségesen.

2009. márc. 27. 10:28
 19/25 anonim ***** válasza:
56%
nem lesz semmi bajod, de én kételkedem abban, hogy belekevertek volna valamit az italodba. nem lehet hogy becsiccsentettél?:) vagy mivel nem ittál még kólát, az hatott rád? ez a " rá akarnak szoktatni embereket" ilyen nincs. nem rosszindulatból mondom, de egy valamit ismerek amit belekevernek az emberek piájába, és az színtelen íztelen szagtalan valami, szóval én inkább azt hiszem egy kicsit a fejedbe szállt az alkohol =)
2009. márc. 27. 11:25
 20/25 anonim ***** válasza:
56%

az előző hozzászólásomhoz még annyit, hogy azért gondolom, hogy ez a "rá akarnak szoktatni" kijelentés nem biztos, hogy igaz, mert egy használat után nem lehet semmire rászokni a heroinon kívül. ebben 100%-osan hihetsz nekem.

mindegy a lényeg, hogy jól vagy, semmi baj nem lett belőle:)

2009. márc. 27. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!