Egy 16éves lánynak milyen szempontból árthat az egyszeri drogfogyasztás? Valami italba kevert. Tabis ha jól tudom.
Tudod a nevét?Te akarod belekeverni az italba?Tudod mik a hatásai a drognak?Tudod hogy honnan származik, kiktől szerezted be?Valamilyen ábra van rajt?
Ilyen hogy "Tabis ha jól tudom" ilyen nincs!Nem lehet ezzel játszani hogy "ha jól tudom" meg "szerintem2
Neeem de h is nem én akarom, eszembe nem jutna, bocsánat rosszul fogalmaztam, csak kapkodtam..
Nekem kevertek vmit, és aki szintén ivott ilyet, neki a drogteszt pozitív lett..
Engem a kis boroskólás akármi eléggé a padlóra küldött..ahogy mentem át az úton a kocsik hol közel voltak hol messze..
És nagyon jo íze volt, olyan volt mintha a must..annyira édes volt..nem szoktam inni se kivételes alkalom volt, de az utlsó is, mert nekem ilyen nem kell mégegyszer..
Buszon is lefeküdtem a földre, és úgy éreztem h végig kanyarodik..krv sz@r volt..
Soha ne hagyd, hogy valamit az italodba tegyenek, mindig figyelj.
Lehet valam randidrog volt ( de úgy tudom már az is be van tiltva amúgy) azt szokták italba.
Nyugi, semmi bajod nem lesz, de ilyen többet nem szabad, hogy előforduljon.
Ha rosszul érzed még magad pár nap után is menj orvoshoz, de egyébként nem lesz ennyitől bajod.
Akinek pozitív lett a teszt annak mit mutatott ki ghb-t vagy mit?
Még te is elmehetsz orvoshoz, ő elküld máshová ahol csinálnak drogtesztet, hajszálból is lehet úgy tudom, szóval nem gond, ha nem egyből mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!