Hogy tudnám feldolgozni, átvészelni?
Az a helyzet h lassan már 2 hónapja tudom h papám rákos. És nagyon nehéz feldolgoznom. És nem is tudok nagyon senkivel róla beszélni, nem is merek. Nem szeretem azt se ha anyuék beszélnek róla és inkább másra terelem a szót vagy ott hagyom őket. Amugy annyira nem sulyos, mert lehet h elég lesz a kemo és a sugár és műteni se kell. De akkor is nagyon nehéz, mert ő a legfontosabb férfi az életemben, minden szerelmet és még a saját apámat is félre téve (mivel ő külföldön dolgozik és sose vt velem annyit mint ő, persze amugy jó a kapcsolatunk meg minden). Most az előbb is ugy elkezdtem gondolkozni rajta, és csak a sirás tört ki belőlem, és már rengetegszer sirtam végig éjszakákat és nagyon féltem. De mégis ezt h tudnám feldolgozni? És h tudnám átvészelni ezt a nehéz szakaszt?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!