Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magányosság? Hogy lehet ezt...

Magányosság? Hogy lehet ezt átvészelni?

Figyelt kérdés

Ki hogy bírja?

Nekem jelenleg egy barátnőm van, de a megérzéseim azt súgják, hogy hamarosan már egy sem lesz..

2011. máj. 31. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Próbálj magaddal jóban lenni. Ha így etünedeznek a környezetedből az emberek, akkor ott valamit magadban szükséges rendbe tenned.
2011. máj. 31. 19:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Tényleg én lennék a hibás?
2011. jún. 2. 20:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. Azért, mert senki sem ért veled egyet, még lehet igazad, tehát lehet, hogy a többi emberrel van a baj, ismerve a mai világot ez nem is kizárt dolog..... Ez van.
2011. jún. 2. 20:58
 4/9 A kérdező kommentje:

Amúgy említettem azt a barátnőt a kérdésemben.. Már vele sem vagyok jóban.

Mondta nekem párszor, hogy én vagyok a legjobb barátnője, meg nekem elmondott mindent. És azt hittem, hogy ez egy hosszú barátság kezdete lesz. De nem.

2011. jún. 2. 21:02
 5/9 yuda ***** válasza:

Beteg egy világ ez beteg emberekkel. Nem olyan könnyű találni jó barátot, akit pedig talál az ember, sokszor kiderül mégsem. Ennek ellenére, ha mégis találsz majd egy normálisat, tudni fogod és azt becsüld meg nagyon.

Igazság, hogy sok alkalmazkodás szükségeltetik egy barátsághoz, de hiszek a kölcsönösségben is, különben miről beszélünk nemigaz? :)

Ha csak mindig te adsz egy kapcsolatba, akkor nincs egyenjugúság...az nem barátság, hanem kihasznál, visszaél- ne bánd ha elmegy!

--és mindenáron, mindenben nem kell alkalmazkodni...:)

2011. jún. 2. 21:08
 6/9 anonim válasza:
Én a családomban is csalódtam, saját testvéreim mocskolják a nevem, anyám utál, mert nem mentem férjhez 20 évesen... hát ennyit a nagy szeretetről. Ha a saját véred sem tart veled, mit várhatsz idegentől? Azért kívánom neked, hogy találj egy igaz barátnőt, mert tudom, milyen rossz, ha nincs.
2011. jún. 2. 21:54
 7/9 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 21:54

Most gondolom, külön élsz, távol a szüleidtől?

2011. jún. 2. 22:05
 8/9 anonim válasza:
Sajnos nem, és így naponta le kell nyelnem az odamondogatásokat, piszkálódást. Autót lízingelek, nem kevéssel, így a külön élés szóba sem jöhet. Max, ha eladom, és lelépek. Nehéz helyzet, nincs, aki jó tanácsot adjon. Szeretnék külön menni, amint az anyagiak megengedik.
2011. jún. 3. 14:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Kitartás.
2012. júl. 2. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!