Nagyon félek! Be kell feküdnöm? Olvasd el légyszi!
Figyelt kérdés
Voltam nőgyógyásznál még 2 hete cisztával.Tegnap azt mondta hogy kiürült.Viszont még mindig görcsöl a hasam meg jobb oldalon nyomásra éles fájdalmat érzek.Azt mondta hogy mivel borotválom ott lennt,lehet hogy begyulladt a nyirokcsomóm, vagy valami van a hasfalamon.De ezt nem tudja biztosan szóval ez csak egy tipp.Azt mondta hogy a hétvégén jegeljem és ha nem javul akkor kedden menjek vissza és befekszek kivizsgálásra.Vissza kellett még tegnap mennem a háziorvoshoz ő meg írt fel antibiotikumot,de azt mondta ne jegeljem mert az ide már nem jó.Szedem a gyógyszert de még mindig nagyon görcsölök meg még mindig érzékeny az alhasam jobb oldalon nyomásra.Most szerintetek jegeljem vagy csak szedjem az antibiotikumot?Szerintetek mi lesz?2011. jún. 10. 11:38
1/9 anonim válasza:
most ezt azért írtad ide hogy sajnáljunk?jó ez van de most mi nem sokat tudunk rajtad segíteni.az orvos azt mondta hogy szedd akkor azt ne tőlünk kérdezd meg h szedd e még tovább hanem az orvosodtól..szerintem meg mered kérdezni tőle..nem?
2/9 anonim válasza:
ja és a jósok a következő rovatban vannak ......
3/9 anonim válasza:
Szerintem jegelheted nyugodtan, ha annyira fáj.
Az ha be kell feküdnöd az nem feltétlen rossz, mert a kórházban 1-2 nap alatt rendbe hoznak és nem kell otthon szenvedj.
4/9 anonim válasza:
Szerintem baromság, hogy a borotválástól. Igazából a jegelésnek nem látom értelmét, esetleg még jól fel is fázol, és tudomásom szerint jegelni a gyulladt vakbelet szokták, amelyik még nem perforált. Antibiotikum... hát, gyulladásra lehet. Pár nap alatt hat is. Konkrétan milyen antibiotikum? Bár a háziorvos nem nőgyógyász.
5/9 A kérdező kommentje:
Cefzil-t írt fel.Nem tudom azt mondta hogy elég erős
2011. jún. 10. 12:02
6/9 anonim válasza:
begyulladhat a bartholini mirigyed is ott lenn, de az nem midnegy h ott lenn vaagy a hasfaladon van a gond...
7/9 A kérdező kommentje:
Hát ez az hogy ők is csak tippelnek.Azért kell jegelnem mert ha gyulladás akkor elvileg a jegelés leviszi.Viszont ha még kedden is fáj akkor irány a kórház.:(
2011. jún. 10. 13:51
8/9 anonim válasza:
Nem hülyeség h borotválástól gyullad be. Nekem is be van gyulladva az egyik nyirokmirigyem a combhajlatomban. Borsó nagyságú, de semmi gond nincs vele. Két éve ott van. Szal az sztem nem lehet gond.
9/9 A kérdező kommentje:
Beutaltak bélgyulladásom van.Augusztusba megyek tükrözésre....
2011. júl. 10. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!