Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ezek után hogy bízzak meg az...

Ezek után hogy bízzak meg az orvosomban?

Figyelt kérdés
Sokszor volt probléma a manduláimmal. Az orvosom mindig csak épphogy megnézte meg írt rá gyógyszert és ennyi. Volt amikor csak a nyelvemet nézte meg. Most egy ideje elkezdett szúrni a szívem és a szívverésem nagyon sok. Beutalt a kórházba és kiderült, hogy a mandulám miatt van, ami tele van hegekkel és tályog van rajta. Ez ráment a szívemre meg a hörgőimre is... Ha normálisan megvizsgált volna akkor láthatta volna ő is , hogy mi van...
2011. máj. 18. 16:39
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Plusz még hullik a hajam is és azt mondta, hogy kizárt, hogy a manduláimtól.
2011. máj. 18. 16:40
 2/19 anonim ***** válasza:
Ezt nem hiszem el basszus!!! Ugyan ez van velem is azt mondta, hogy csak kicsit piros a torkom, de mostanában mintha szúrna a szivem, mostmár 3ik hete, hogy szinte nyelni sem tudok, annyira fájnak a manduláim, a hajam olyan szinten megritkult,hogy lassan azt lehet rám mondani, hogy kopasz vagyok!!Holnap megyek egy másik dokihoz kiíváncsi leszek mit mond, nagy valószínűséggel ki kell venni a manduláimat. 18/f
2011. máj. 18. 16:45
 3/19 tetris ***** válasza:
Talán ugyanahhoz az orvoshoz jártok?
2011. máj. 18. 16:50
 4/19 anonim ***** válasza:
Hát ebbe az orvosba már ne bízzál. A többség azért lelkiismeretes. Az is biztos, hogy túlterheltek.
2011. máj. 18. 16:51
 5/19 anonim ***** válasza:
hát kb sehogy. még jó hogy szabad orvosválasztás van. kérd át magad máshova. ilyesmi tályog miatt halt meg nemrég egy 30körüli ember is, nem tudom láttátok e a tvben
2011. máj. 18. 16:53
 6/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy eljött az idő, hogy orvost válts!
2011. máj. 18. 16:53
 7/19 anonim ***** válasza:
Akkor én még jóljártam ezekszerint. 2hétig szenvedtem mert köhögtem mint az őrült, és nem küldött el tüdőgondozóba, egy másik orvos helyettesítette, ő egyből elküldött tüdőgondózóba és kiderült hogy tüdőgyulladásom van, aztán lett egy szép mellhártyagyulladásom. Az a baj h pl itt nem egyszerű átkérni magad másik orvoshoz, mert pl a másik dokinál nagyon sokan vannak, és emiatt nem igazán lehet, ezt az egyik válaszolónak írtam, ilyen is van...
2011. máj. 18. 16:55
 8/19 A kérdező kommentje:
És most én is meghalok? Mert félek. :(
2011. máj. 18. 16:55
 9/19 tetris ***** válasza:
Te még jó sokáig fogsz élni, ne parázz.
2011. máj. 18. 16:56
 10/19 A kérdező kommentje:

Honnan tudod?

:(

2011. máj. 18. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!