Hogyan tudnék megbízni az orvosomban?
Figyelt kérdés
Egy komolyabb betegséggel kezelnek hónapok óta, már megszoktam a dokimat, de ő most 1 hónapig szabadságon van. Egy nagyon fiatal dokit kaptam addig helyette, de úgy néz ki, műtétre is szükség lesz a közeljövőben. Hogy tudnék megbízni az új dokiban? Tudom, h ez sokat számít a gyógyulásban is!2009. aug. 10. 17:48
1/6 anonim válasza:
Doki az doki, ien esetben nemkell kivételt tenni (sztem)
nekem mindenki 1 forma szerepet tölt be nálam(én nem járok kórházba sehova csak azért mégis)
Az a dolga h gyógyítson, és nem véletlen nevezték ki az ápolásodra, hosszú éveket tanult biztosan h jó szakember legyen. ne félj
2/6 anonim válasza:
beszélgess vele, tegyél fel neki kérdéseket. válaszolni fog rá, készségesen (jobbesetben) és ez máris segít abban h bízni tudj benne.
3/6 anonim válasza:
Ja, a beszélgetés segíthet........................
4/6 anonim válasza:
A fiatalabb orvosok sokkal alaposabbak mint a régi rókák. Az öregek alapvetően rutinból cselekednek, persze van mögöttük x év tapasztalat. A fiatal meg inkább mindent kétszer megnéz. Szóval ne félj mindkettő jó, és a fiatal is alapos bizhatsz benne :) Kórházban dolgozom :) nekem ez a tapasztalatom.
5/6 anonim válasza:
Szeritntem se aggódj. A beszélgetés mindenképp hasznos. Őt a kezelésedre képezték ki egyébként, nem az ápolásodra (arra mi ápolók vagyunk).
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, h írt! Főleg a kórházi dolgozónak! :) Remélem, ez a doki is ilyen alapos, mindent kétszer megnézős fiatal!
2009. aug. 10. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!