Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Háziorvosban mennyire lehet...

Háziorvosban mennyire lehet megbízni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy vettem drogtesztet. 6% az eredmény, de nem tudom, hogy mit, mert nem szívtam semmit. Se pénzem, se ismerettségi köröm, se időm nincs hozzá. Meg nem is vagyok a híve a drogfogyasztásnak. Ráadásul a háziorvos anyám ismerőse, aki hónapok óta bizonyítani akarja, drogos vagyok. Az gyanús volt nekem, hogy nem nézhetem meg az eredményt, amikor megkértem, hogy mutassa.

Akkor most vagy a teszt tévedett vagy a doki hazudott? Mennyire megbízhatóak az ilyen jellegű tesztek?

2011. ápr. 6. 20:06
 1/8 A kérdező kommentje:
Elnézést. Elfelejtettem írni, hogy nem tudom, hogy mennyit mutatott ki: 6%-ot vagy 0,06%-ot, mert nem láttam a teszt eredményét. Csak mondta.
2011. ápr. 6. 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
most mit is akarsz tudni?
2011. ápr. 6. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:

a saját tesztedet neked köteles megmutatni, anyádnak meg nem (amennyiben nagykorú vagy)

ha még fiatalkorú, akkor mindkettőtöknek megmutathatja, de neked köteles

2011. ápr. 6. 20:13
 4/8 anonim ***** válasza:
amúgy 6 %, mit???????
2011. ápr. 6. 20:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy 6% mit, mert nem mutatta meg. Másrészt azt mondta, hogy ahhoz a rendőröknek kell megmutatnia, hogy mi az, amit kimutatott. És 21 éves vagyok tehát nagykorú. Csak éppen anyámmal lakok, aki elnyom és anyagi okok miatt nem tudok költözni.
2011. ápr. 6. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Valóban nem drogoztál? Akkor mondd meg neki, hogy mutassa csak meg a rendőröknek, te is pont ezt szeretnéd! Te kérsz azonnal egy másik, független orvostól (már most!) egy másik drogtesztet. A rendőrség meg folytassa csak le az eljárást, és az eljárás során feljelented a háziorvosodat. Egyből nem akar majd semmit mutogatni. Anyád meg neked fog hinni. Ennyi.
2011. ápr. 6. 21:32
 7/8 A kérdező kommentje:
Valóban nem drogoztam. Megbeszéltem vele még egy tesztet, mert lehet, hogy az volt hibás. Ez nekem a második teszt volt. Az elsőnél biztosan nem mutatott ki semmit. Akkor a helyi kórházban voltam és nem a háziorvosnál.
2011. ápr. 6. 22:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Én egyszer munkaalkalmassági vizsgálat miatt voltam drogteszten. Azt úgy csinálták, hogy vizeletbe tettek valamilyen papírt azt hiszem. És kérdezték hogy használtam e már valamit, mert a marihuánánál mutat valamit a teszt. Mondtam hogy soha semmit (és tényleg nem). És erre mondta a nő aki csinálta a tesztet, hogy sz@rok ezek a tesztek.
2011. ápr. 8. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!