CountessBathory kérdése:
Diabéteszes lábra milyen cipőt lehet venni és hol? (Szabolcs megye és környékén lenne a legmegfelelőbb. )
Figyelt kérdés
Nagymamámnak pár éve derült ki a cukorbetegsége ,amikor felsértette a lábujján a bőrt és elfertőződött.Nemsokkal később levágták a nagylábujját ,ami nem is lett volna akkora tragédia ,ha nem fordult volna ki a télen a bokája. A lába nem fáj ,tud rajta járni csak nem lenne szabad ,ezért is használ mankót. Viszont most így ,hogy kifordult a bokája olyan szinten torkos lett a lábfeje ,hogy nem találunk rávaló cipőt ,ami viszont elég nagy gondot okoz.Biopapucsokat próbáltunk állítható kapcsokkal ,de egyiket sem lehet akkora nagyságúra állítani.Segítségeteket kérném és előre is köszönöm!2011. máj. 3. 12:20
2/15 A kérdező kommentje:
Úgy értem ,hogy nagy duzzadt ,vastag. De te köss bele ebbe nyugodtan...
2011. máj. 3. 12:30
3/15 anonim válasza:
Első: torkos lábfej az, amikor a lábfej nem lapos, hanem domború a boka előtt, így a legtöbb cipőpánt, papucs, stb nem éri át.
A Siesta cipőboltot néztétek? Jó cipőik vannak, kelet-kártyával kedvezményt kaptok. A mekivel szemben a sárga csempés ház alatt van az üzletsoron (nem tudom, mi az utca neve... Zrínyi?)
4/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem belekötni akarok,Én is cukorbeteg vagyok,inzulinos,és nem halottam még sosem ezt a kifejezést.
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm ,nem még nem néztük ,de ma akkor mindenképpen!Remélem sikerrel járunk...nagyin fontos lenne..
2011. máj. 3. 12:31
6/15 A kérdező kommentje:
nagyon*
2011. máj. 3. 12:32
7/15 anonim válasza:
Kérdező: túlreagálod, az első (szerintem9 egyáltaláén nem kötekedett, csak nem értette a torkos láb-dolgot...
A második által írt bolt szerintem nem Siesta... de lehet, tévedek. Viszont tényleg jó bolt, a neve mellékes is.
A Sétáló utcait néztétek? Sétáló cipőbolt.
8/15 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek akkor az első válaszolótól.
2011. máj. 3. 12:33
9/15 anonim válasza:
Ja igen, a Tesco üzletsoron is vett anyukám egyszer magának egy nagyon szuper papucsot, neki nem torkos a lába, de olyan sokféle volt... Biztosan van megfelelően beállítható is. Ezen az üzletsoron talán 2 ilyen jellegű üzlet is van!
10/15 anonim válasza:
Nincs semmi gond.Csak elgondolkodtam,hogy az én lábfejem is eléggé dagadt mindig,főleg nyáron.Bár én még 'csak'40 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!