Arra lennèk kíváncsi hogy melyik a legmegfelelőbb dezodor a számomra? Lehetőleg golyós dez. Formájában. De ha nem golyós abba sem halok bele csak vki mondjon vmi használhatót mert kezd az agyamra menni ez a kis probléma.
Egy 15 èves lány vagyok és gimnáziumba járok ahol (sajnos) nagyon fontos a megjelenés. Nem tudom miért (mivel rendszeresen tisztálkodom) de egyfolytában izzadok. A ruhámon a hónaljamnál mindíg megelennek az izadságfoltok ès nèha már elèg nehezemre esik titkolni illetve takargatni. A válaszokat előre is köszönöm
mellesleg a suliban mindíg nagyon meleg van mert nagyon fel szokták tekerni a fűtèst
Mindenkinek más szer válik be. Nem mindegy, hogy egy kicsit izzadsz, vagy tócsákban állsz.
Én Nivea spray-t használok, de van akinek ez nem jó. Meg kell találnod a neked megfelelőt.
A barátnőm a Garnier világoskék golyós dezodorra esküszik. Lehet, hogy tényleg jó, mert elég régen használja.
Ha tócsákban állsz, akkor a gyógyszertárban lehet kapni Solicitudo Antisudorica (valami ilyesmi nevű) szert, amivel ecsetelni kell.
Én is nagyon izzadós vagyok, de ezt a szert még nem mertem kipróbálni, bár itt és más fórumon is ajánlották.
Próbálj meg nem túl rétegesen öltözködni.
A megjelenésre nagy hangsúlyt fektetnek, de pl. a helyesírásra kevésbé?! Érdekes iskola.....
Amúgy....sztem.......bocs, de sztem ....fogyj le......sztem ez lehet a gond :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!