Kb. hány tojást kéne megennem hogy tuti szalmonellás legyek?
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 20:30
11/20 vaszily katalin válasza:
halgasd a rádiot.tévét .s mond teis belle estél
12/20 anonim válasza:
Hát akinek ürülékes a tojása és úgy van gusztusa feltörni nem semmi ember :D.
Hasmenéshez vagy hasfájáshoz ajánlom az alma + tej, kombinációt ami még finom is :D.
Vagy egyél sok káposztát, szénsavas üccsivel :D ....vagy vigyél az orvosnak 1 bon bont és kiír :D
13/20 anonim válasza:
akaszd fel magad, akkor tuti nem kell dolgozatot irnod.
14/20 anonim válasza:
Szalmonellásból elég egy, egyébként meg erőlködhetsz, egészséges tojástól nem fogsz szalmonellát kapni:)
15/20 anonim válasza:
Ha ennyire sürgős, jobban jársz, ha veszel valamilyen jobbfajta hashajtót, egy napot azzal is ki lehet otthon húzni, és nem veszélyes.
16/20 anonim válasza:
Egyél meg egy záptojást,de héjastól az tuti szalmonella,de ne feledd az életeddel játszol!Valamelyik multinál szimatolj ki egy tojást,mert az ott akad és érezni fogod!
17/20 anonim válasza:
Kacsatojásból lehet,hogy elég egy is.
18/20 anonim válasza:
Ha netán irdatlan szélgörcsöt akarsz akko van egy receptem:
puffasztott rizs + babfőzelék + valamilyen energiaital
garantált hatás :D
19/20 beata456 válasza:
a szalmonellát nem ajánlom de ha beteg akarsz lenn akkor egyél valamilyen hagymát kólával, vagy narancsot tejjel, de a barack tejjel is jó megoldás ha a bélrendszereddel akarsz valamit tenni, ha pedig lázas akarsz lenni akkor szívjál krétaport.
20/20 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket:D:D
A dolgozatírásosnak meg üzenem, hogy nem vagyok annyira nyomi hogy egy dolgozat miatt akarjak hiányozni! Nyomós oka van hogy miért nem akartam menni. A helyemben te is ezt tennéd.
2011. márc. 30. 23:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!