Mi lehet a bajom? Valamiféle kényszerbetegség? :O Megenném magam?
Figyelt kérdés
Az van, h megeszem mindenem. PL.: az orromból jövőt, lekaparom a fejem tetején a sebeimet megeszem , kinyomom a pattanásom, mitiszerem, megeszem ,csipámat, és körmöm alatt megbúvó koszt is...:S mi lehet a bjom??2010. márc. 31. 16:04
1/12 anonim válasza:
Talán annyira szereted magad, hogy nem hagysz magadból veszíteni egy grammot se. Csak azt az egyet /tudod mire gondolok?!/ meg ne kóstold!
2/12 anonim válasza:
XD
Ez egy kicsit vicces és borzalmas.
Én is megeszem az orromból jövöt...
Nem tudom mi lehet ez:S:S
Am hány éves vagy?
3/12 anonim válasza:
Szerintem ez nem kényszerbetegség,csak rossz szokás(ok).Nekem az a rossz szokásom,hogy mindent megrágok(nem a körmöm,hanem pl.toll,ceruza,üveg kupakja),de már kezdek róla leszokni,csak van,hogy nem figyelek,és elkezdem rágni a tollam.Szóval szerintem le lehet róla szokni.
4/12 anonim válasza:
OMG. Ez komoly? :O
Fúúú,ez durva..
6/12 anonim válasza:
sztem neked súlyos vitaminhiányod van. szedj vitaminokat
7/12 anonim válasza:
FÚJ!
én a helyedben hátrakötözném a kezeimet. te jó ég.
hagyd abba! tudod, milyen undorító ez? FÚJ.
áááááá... mások nem néznek rád furcsán? azt is utálom, ha valaki túrkál az orrában, nemhogy még meg is kajálja... hánynom kell.
8/12 A kérdező kommentje:
11 vok nem tudoka sebezésről le kéne szokni elég durva vele mit tenni bár váááá fúúú azt nem eszek meg de most hogy így modnod:D
2010. márc. 31. 16:17
9/12 anonim válasza:
Jesszus Mária! Ezt még olvasni is undorító. Azért nem ártana anyudat tudatni. Egy szakember véleményére még magam is kíváncsi volnék ilyen esetben. Mitesszer, pattanás, csipa, körömkosz... Wááááá.
10/12 anonim válasza:
Előre elnézést kérek azért, amit most mondani fogok, de:
Az jutott eszembe, hogy aki megeszi a gennyet a pattanásból és a faggyút a mitesszerből azzal mi lesz ha megjön a menstruációja? Abban vannak nagyobb vérdarabkák is, meg minden... Ez borzalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!