A szaladás (kocogás) jót tesz a hátgerincferdülésnek?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok 56 kg, azért kezdtem el szaladni, hogy a "pici pocimat" ledolgozzam, de közbe hátgerincferdülésem is van, és kiváncsi vagyok, hogy a szaladás jót tesz-e a gerincferdülésnek2011. márc. 23. 18:25
1/2 anonim válasza:
Nem, gerincferdülésnek az utcai talajon nem tesz jót, egyáltalán nem. Ha reggelente futsz, az még rosszabb a csigolyáidnak. Én is gerincferdüléses vagyok, teljesen minimális a dolog, de eltiltottak a kosarazástól anno. Azóta csak edzőteremben futópad, de azon is max. gyorssétálás, bicajozás oké, meg gyógytesi a fitball-on.
2/2 anonim válasza:
Nem,nem tesz jót.Én futás, ugrás alól mindig fel voltam mentve, és gyógytornára is jártam, aminek köze nem volt a futáshoz.Szerintem próbálj inkább hasizom gyakorlatokat végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!