Mitől fáj ennyire? Egyre elviselhetetlenebb.
Figyelt kérdés
Mai nap arra kapom magam hogy hátul a hátam és a popóm között a hátam alján nagyon nagyon be nyilal! körülbelül lehajolni, vagy menni alig bírok! Nagyon fáj és nyilal. Ugyanabban a magasságban a hasam alatt és a nemiszervem felett is fáj!!! MITŐL VAN EZ?
15/L
2011. márc. 5. 21:10
1/6 anonim válasza:
Vakbél gyanú? Talán menj el ügyeletre, ha nem csillapodik!
2/6 A kérdező kommentje:
sokszor volt hasmenésem,székrekedésem...akkor lehet tényleg vakbél gyulladás?:(:(:(:(
2011. márc. 5. 21:34
3/6 A kérdező kommentje:
és a köldököm is eléggé nyilalni szokott,ilyen hirtelen fájdalom..meg a hátam alján...alig birok lehajolni,kiegyenesedni...
valaki irjon még pls
2011. márc. 5. 21:40
4/6 anonim válasza:
Nekimentél a kályhának, az asztal sarkának. Ha nagyon fáj, ne menj iskolába. És ne is tanuljál. És szóljál anyukádnak!
5/6 A kérdező kommentje:
nem ütöttem be sehova... régóta van ez,néha enyhül a fájdalom,pl este nem tudtam semit aludni ez miatt,mer a derekam alján és a hasam alján is fáj......de most nem annyira..nem tudom el e menjek.... valakinek valami ötlete h mi lehet ez?
2011. márc. 6. 08:05
6/6 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ezen nem ötletezünk. A háziorvos tapintással megvizsgál, vagy elküld megfelelő szakrendelésre. Vagy te direkt akarsz szenvedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!