Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mitől fájhat ennyire a bordám...

Mitől fájhat ennyire a bordám közötti gerinc rész? 6 hónapos a kislányom és már egyre elviselhetetlenebb a fájdalom.

Figyelt kérdés
Főleg reggel! Nappal mikor sokat ülök és állok.Ez lehet a szoptatási testhelyzettől vagy a nehezebb ciciktől?
2010. febr. 10. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha jol ertem, akkor a hatad faj, ugye? Szerintem lehet a szoptatastol, ha sokat szoptatsz ulve, es ugy tartod a karodban a picit. Mivel mar 6 honapos, elegge van sulya,raadasul ha mindig ugyanolyan pozban tartod, akkor a gerinc, az izmok mind ugyanugy terhelodnek. Nekem is igy volt, aztan mar fekve szoptattam es tornaztam kicsit, es mar nem faj. Probalj meg tornazni kicsit, kilazitani az izmokat, a gerincedet es szoptass fekve.
2010. febr. 10. 21:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Igen, kehet akár a szoptatási testhelyzettől, akár a nehezebb ciciktől. Az izmaid összefüggenek egymással, és ahogy az egyik rendellenesen terhelődik (pl. a nagy mellizom nagyobb súlyt tart), ezt szépen továbbadja, és a fájdalom bárhol mutatkozhat a hátadon, derekadon vagy a nyakadban. Gyógymasszőr vagyok, tudom kezelni az ilyesmit, erre való a tudományom. :-) Küldj e-mailt, ha érdekel.
2010. febr. 11. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!