Gerinc sérvem van kettő is és szimmetrikusan a 4-es csigojámon jobb és bal oldalt. A fájdalom hol jobb lábamon hol a balon jelenkezik. Mennyi esélyem lenne hogy leszázalékoljanak?
Sajnálom, hogy ilyen állapotban vagy!
Engem 3x műtöttek, az első kiszakadt, azért kellett a másik kettő meg újabb sérv + hegesedés.
Nekem összesen 4 sérvem van, volt, most várok a 4. műtétre, ami már a stabilizáció.
Az nem állapot, hogy tömöd magad gyógyszerekkel egy életen át! Arról nem beszélve, hogy mindig váltani kell, mert megszokja a szervezeted.
És ami még fontos, hogy ezzel az életminőséged is romlik!
Engem nem százalékoltak le, de rehabilitációs járadékot sem kaptam, mert nem vagyok rehabilitálható!!! Vicc az egész!
40%-os egészségkárosodott vagyok, így rendszeres szociális járadékot kapok (27eFt), és évente felülvizsgálat!
35 éves vagyok, majd 18 év munkaviszonnyal! Én rehabilitációt szerettem volna eleve.
Persze próbáld meg, hátha szerencsével jársz, bár én végig vittem a vizsgálatot, igazságügyi orvosszakértőnél is voltam, és ő mondta, hogy nagyon le vitték a mozgásszervi betegségek %-át! Ami régen kb.40%-ot ért, az most 20-25%!
Erre csak annyit tudok mondani, hogy éljen ilyen fájdalommal az az ember, aki ezt kitalálta!
Sok sikert!
tegnapi 11.28-as vagyok.
Mit mondott az orvosod???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!