Nyaki gerinc fájdalom, ropogás, szédülés miatt küldtek orthopédiára! Milyen vizsgálatot csinálnak majd?
Ne felj, nem valoszinu, hogy az ortopedia segiteni fog, mivel inkabb a nyakicsigolyad van elmeszesedve, vagy elkopva, a leirasod szerint.
A rontgen fogja kimutatni azt,hogy valojaban miis a problemad, de ne ijedj meg.
Ha gondolod irhatsz priv.ban, amikor megvan a rontgen leleted, ugyanis ezt majd kezelni kell, es megkell tanulni "egyutt" elni vele, ugyhogy fajdalom mentes legyen.
20 eve elek ezzel egyutt es fajdalom mentesen!
ok,köszi szépen:)
hát,fejfájás,szédülés miatt mentem a dokihoz,de már nagyon unom...tavasszal volt koccanásunk,attól fájhat most a nyakam és attól szédülhetek? a háziorvos pánikbetegségre gyanakszik....bár szerintem előbb a fizikai dolgokat kéne kizárni!
nem akarlak megijeszteni, én így hirtelen arra gondolok, hogy valami gány van a nyakadnál a koccanás miatt és az nyom valami ért ami miatt szédülsz, de ezt így nehéz megmondani, majd az orvos tudja mit csináljon :)
(hacsak nem küld el 20millió helyre)
hát..én is arra gondoltam,de fél év után okozhat az még gondot?
majd ma kiderül,délután megyek a dokihoz,remélem minden rendben lesz:)
10:37
Igy van, hogy a koccanas lehet az ok, mivel elmozdulhatott a csigolyad pl. s igy mar ertheto a tuneted.
En a helyedben elmennek egy csontkovacshoz, de olyanhoz, Akit mar ismernek, tehat "neve" is van, hogy tehetseges is.
A masik lehetoseg, hogy elmesz Thai masszasra, lehet generalra, mivel ez is segiteni fog.
A harmadik, hogy megtanulsz jogazni!
Ezek mind a segitsegedre lesznek, de ugy, hogy meg is fognak szunni a panaszaid,
Ha volt rontgen felvetel, s nem allapitottak meg azt, hogy meszesedesed van, akkor valoszinu, hogy valoban a koccanas okozta a nyakserulesedet, s ezt bizony helyre kell rakni!
A csontkovacs az gyorsabb, de a jogaval is meglehet oldani, csak tovabb fog tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!