Két éve folyamatosan szedek különböző fájdalomcsillapítókat. Mit tesz a szervezetemmel a sok gyógyszer?
Szia!
Nem migréned van? (féloldalas fejfájás, hányinger, esetleg látászavar). Próbálkozz ebbe az irányba is!
Nekem bevált rá a Relpax (eletriptán) és a Zomig (zolmitriptan) . Esetleg probálkozhatsz feszültségoldókkal is.
Azért ki kéne vizsgáltatni.
MOst olvasom (bocs), hogy iskolás vagy . Ez bonyolítja,mert ezek felnőtteknek való gyógyszerek.
Muszály egy rendes kivizsgálás!
Szia!
Nem tudom, hogy mim van! :s A fejem különböző pontokba szokott fájni meg a homlokomnál, néha az egész fejem.. Szóval mindig máshol..
Hát igen, még iskolás vagyok. De azért köszönöm a segítséged! :)
Kivizsgálásra meg szerettem volna már menni, de az orvos azt mondta, fölösleges..
Szia!
Még két ötletem van!
Az egyikért lehet, hogy szidni fognak :)
- 0,5l cukormentes C0c@cola! Megyjegyzem , utálom a kólát , de nekem gyakran bejött ( én is hülyén néztem amikor ajánlották).
A másik : a csokoládé is okozhat fejfájást! figyeld , hogy nincs-e összefüggés ha eszed és ha fáj.
Csak ötletek, de én már 30 éve szenvedek a fejemmel :(
jobbulást és szurkolok, hogy kinődd!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!