Két éve folyamatosan szedek különböző fájdalomcsillapítókat. Mit tesz a szervezetemmel a sok gyógyszer?
Én meg azt mondom, hogy nem-szteroid fájdalomcsillapítóra nem lehetsz immunis (gondolom ibuprofen, paracetamol, vagy esetleg metamizol), és mondjuk az ibuprofen meg a metamizol nem fogja ennyi idő alatt szétbarmolni a szerveidet.
Egyébként miért szeded, és milyeneket? Mert tényleg van, amivel csínján kell bánni.
Talán gyógynövényekkel kellene bizonyos gyógyulást, közérzetjavítást elérni.
Sajnálom. :(
Mondjuk az ibuprofen elég gyenge anyag, de a paracetamol hosszabb időn át tényleg k itudja kezdeni a májat. Esetleg próbálkozhatnál természetes anyagokkal, pl. lapacho tea. Ez még szerintem finom is, és semmi mellékhatása nincs, bár igaz, nem is hat olyan jól, mint két szem quarelin.
Egyébként nem ismerlek én valahonnan? :)
Ha soproni vagy, akkor szerintem igen. :D
Még csak annyit a témához, ha már gyógyszer, nekem egy fél szem Quarelin múlasztja el úgy a fejfájásomat, mint két szem Algoflex Forte. És azért jóval kisebb adag. Vagy megpróbálhatsz kis kávét inni, az fokozza a fejfájáscsillapító szerek hatását. (Kivéve, ha paracetamolt szedsz.) Továbbá görcsoldóval - nem feltétlen gyógyszer, lehet simaizom-görcsoldó tea is - kombinálva még jobb a fájdalomcsillapító hatás. Meg tessék sok vizet inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!