Évek óta erős fájdalomcsillapítókat szedek (menszes, fogfájás. ) van hogy napi 7 szem amikor megvan vagy 1-2 hétig folyamatosan fáj a fogam, gyógyszer nélkül nem birom!?
Ismerős ez a dolog...én is évekig ezt csináltam,szinte az összes vény nélküli fájdalomcsillapítót ismerem és szedtem már,belőlem gazdagodtak meg a gyógyszertárak...:)
Aztán eljutottam arra a szintre,mikor már a fájdalmak hatalmas erővel törtek rám,egy fejfájástól is úgy éreztem megőrülök,és bármit vettem be nem használt.Volt,hogy annyifélét vettem be,hogy már attól lettem rosszul,hánytam,lelassultam.
A kérdésedre a válasz IGEN!Ez függőség!És a mellékhatások nem pitik..májkárosodás,és ezernyi dolog ami kicsinál.Szerintem kérd szakember segítségét,mond el a panaszod a háziorvosnak,ő majd tudja merre indítson!
Én magamtól szoktam le erről a függőségről,de kellett hozzá egy igen rémísztő élmény,ami után rájöttem,hogy eddig és netovább..Azóta csak végszügség esetén kapok be egyetlen szem fájdalomcsillapítót.És tudod mi a fura?Azelött szinte mindennap fájt a fejem,azóta viszont csak ritkán!
Sok sikert a leszokáshoz!
Napi 7, az rengeteg! Általában 4 óránként szabad 1 szemet.
Teljesen hozzászoktál.
A fájdalomcsillapítók tartós szedése esetén májkárosodást is kimutattak, vízvisszatartó hatása pedig vérnyomás-emelkedést okozhat. Enyhe gyomornyálkahártya-irritáló hatása tartós szedés esetén vashiányos vérszegénység kialakulásához vezethet.
Terheseknek sem javasolt a szedése.
Arra hajlamos emberen allergiás tünetegyüttest, végső soron sokkot is okozhat.
Tehát teljesen tönkre teszed a szervezeted, ha nem állsz le!
"FOGORVOSHOZ NEM MEGYEK".
Hogy függőség-e nem tudom, de hogy hülye vagy az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!