Gyógyszer utáni piálásnak milyen következményei lehetnek?
Figyelt kérdés
2011. okt. 5. 18:21
2/7 anonim válasza:
Felerősítheti az alkohol hatását, aztán detox...
3/7 anonim válasza:
Milyen gyógyszer? Nem mindegy, hogy vitamin vagy pl. idegrendszerre való készítmény.
4/7 anonim válasza:
Hát ami erősíti a hatását... annak könnyen detox a vége.
barátnőm fájdalomcsillapítóra ivott vagy két fröccsöt, aztán úgy vitték detoxba. :S
5/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyi gyógyszer mennyi piára, milyen gyógyszer milyen piára. Akár kómába is eshetsz, vagy bele is halhatsz.
6/7 anonim válasza:
én antibiotikumra ittam, igaz pár óra eltolással... én csak 2napig voltam másnapos tőle..:D
7/7 anonim válasza:
Én még suhanc koromban elég erős antibiotikumot sörrel vettem be.. De nem volt tőle különösebb bajom, csak remegett a kezem, elég durván. Sajnos nem emlékszem már, hogy milyen gyógyszer volt.
De biztos nem véletlenül írják a gyógyszerre, hogy kerüld az alkoholfogyasztást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!