Lehetnek ilyen súlyos tünetei, következményei, utóhatásai annak, hogy a masszőr (csontkovács? ) kiropogtatott?
Holnap lesz 2 hete, hogy elmentem masszőrhöz, mert szokott fájni a hátam. Ennél a pasinál még nem voltam, és számomra teljesen meglepő módon ő nem csak masszírozta a hátam, hanem a gerincemet, nyakamat kiropogtatta. Ilyet csak a filmekben láttam, a fejemet annyira megtekerte, hogy azt hittem letöri:) Nem fájt, csak ijesztő volt, de utána tényleg nagyon jó érzés volt.
De kb. 5 nappal később a jobb karom elkezdett fájni, mintha iszonyatos izomláz lenne, vagy egy rándulás. Nem törődtem vele, gondoltam elmúlik.
Majd ezután 2 nappal, elkezdett fájni hátul, lent az egyik fogam. Aztán ugyanott fönt is. De nagyon, aztán ez a fájdalom "tovább ment" az egyes fogamhoz, onnan tovább sugárzott az orromhoz, és az arccsontomba. Most vasárnap reggelre pedig be is dagadt az arcomnak ez a része, és a nyakam is elkezdett fájni, a nyirokcsomóim megduzzadtak.
Ma már egész jó volt, szóval érzem, hogy mászok ki belőle, de az elmúlt napok fájdalmasak voltak, beszedtem jópár fájdalom csillapítót:(
Tegnap voltam orvosnál, és mivel minden tünet csak a jobb oldalamon jelentkezett, így azt hitte, hogy arcidegzsába. De az ennél sokkal komolyabb fájdalommal jár, szóval azt kizártuk. Elküldött a gégészetre, ma megröntgeneztek, nincs arcüreggyulladásom se...
Csütörtökön megyek fogorvoshoz, vele is beszélek erről, de teljességgel kizárom, hogy ez fogprobléma lenne.
Szinte biztos vagyok benne, hogy ez a hátmasszázs (illetve a kiropogtatás) utóhatása.
Ebben a szalonban látássérült masszőrök dolgoznak (a férfi 20 évig judosokat kezelt), a szaktudása felől nincs kétségem, nem gondolom, hogy rosszul csinált volna bármit.
De ilyen lehetséges???
Elküldtem:)
Az idegzsábát azért nem gondolnám, mert nekem folyamatosan fájt napokig, az pedig hirtelen nyilall bele az idegbe és csak rövid ideig tart.
Egyáltalán nem lehet attól. nővérem majdhogynem rendszeresen jár ilyen kezelésre és soha semmi baja nem lett. ráadásul különböző emberekhez, nem ugyanahhoz. Valamint 5 nap után kezdődött el. Ha a kezeléstő lenne, akkor min 24 órán belül lenne.
É nmég nem voltam csontkovácsnál, se maszíroztatni, de az utóbbi pár évben ősszel mindig el kezdenek fájni a fogaim, olyanok, amiknek nincs is baja és kijön a nyirokcsomóm is, fájdalmasan. Egyszerűen csak érzékeny lettem a változékony és lehűlő időre. Az első kört (mert pár napig tart, utána kimarad pár hét és újra elő jön) múlthéten kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!