Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Két éve folyamatosan szedek...

Két éve folyamatosan szedek különböző fájdalomcsillapítókat. Mit tesz a szervezetemmel a sok gyógyszer?

Figyelt kérdés
2011. jan. 30. 01:32
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Hát Siklósi voltam most meg Írországban élek :)

Köszönöm szépen a segítséged!!! Próbálkozni fogok a módszerekkel. :))

2011. jan. 30. 12:40
 12/24 anonim ***** válasza:

Szívesen. :) Ha még valamiben tudok segíteni, szívesen teszem. Régóta foglalkoztat a gyógyítás, első sorban a hagyományos, gyógynövényekkel történő medicína.

Pedig tisztára úgy írsz, mint egy ismerősöm :D aki hasonló problémákkal küzd

2011. jan. 30. 12:43
 13/24 A kérdező kommentje:

Igazából én még nem próbáltam semmi féle gyógynövény cuccot.. De ezelőtt senki nem is ajánlotta. Az orvoshoz is csak bemegyek : - Jobban vagy? - Nem! - Akkor írok fel még gyógyszert! .... :)) Kb ennyi a történet.

Amúgy nem hiszem, hogy ismernélek, nem ismerek senkit aki Soproni. :)

2011. jan. 30. 12:49
 14/24 anonim ***** válasza:

Így biztos, hogy nem ismerlek. Bár jófej vagy, szóval szívesen megismernélek. :D (Bocs, tudom, ez nem a barátkozó topik.)

Az orvosok nagy része sajnos ilyen. Bár a másik végletbe sem szabad átbillenni, mert rengeteg dolog van, amit gyógynövényekkel, természetes szerekkel, házi praktikákkal nem lehet megoldani, holott két tabletta simán elmúlasztja. Viszont szintén rengeteg dolog van, amit gyógynövényekkel, gyógyteákkal egész jól lehet kezelni, és semmi mellékhatása nincs.

Egyébként kivizsgáláson voltál? Mert igazán azt kéne kideríteni, hogy ez mitől van, és nem csak eszetlenül felirogatni a gyógyszert, hogy talán használ, ha nem, akkor majd írunk mást.

2011. jan. 30. 12:55
 15/24 A kérdező kommentje:

Énis megismernélek szivesen :) Hát csak vérvizsgálaton voltam de az orvos aztmondta, hogy semmit nem mutat.. Kérdeztem tőle, hogy milenne ha kivizsgálná a fejemet. Mármit CT-vel vagy miaz. Azt mondta, hogy arra semmi szükség.

Ha gondolod megismerhetnénk egymást! :)) Itt az e-mail címem, ha gondolod írj : roxi0418@freemail.hu :)

2011. jan. 30. 13:18
 16/24 anonim ***** válasza:
Köszi, írtam ;)
2011. jan. 30. 14:20
 17/24 anonim ***** válasza:

Kérdező! Szia!

Ha tartósan fáj a fejed és tényleg hosszútávon, akkor mindenképp meg kell nézni a másik oldalról is a dolgot!

Kérdéseim:

Hány éve tart ez?

Milyen tartós betegségeid vannak amik esetleg azóta vannak jelen, mióta fáj a fejed?

Volt-e valamilyen változás azóta, munkahelyváltás, akármi...

A LÉNYEG, hogy neked nem azért fáj a fejed, mert nem szedsz gyógyszert, nem azért, mert rossz gyógyszert szedsz... Vagy valami ilyesmi...

Mondok 1-2 példát...

Munkahelyen neon van és érzékeny a szemed a neonra...

Lehet még vérnyomás is...

Sokat dolgozol számítógép előtt a munkahelyen...

Szemüveges vagy, de nem hordod...

Vagy rossz a dioptriája a szemüvegnek és azért...

Millió oka lehet és kérlek, ne a gyógyszerekben keresd a kiutat! Szedni akarod életed végéig?

Menj el a háziorvosodhoz és csapj az asztalra!

Egy tipp még, vegyél egy naptárat és minden nap végén 1-10-es skálán írd be magadnak, hogy mennyire volt fájó, vagy kibírhatatlan a fejfájásod! ;)

Így ha egy hónap, vagy akár egy hét alatt is, ránézel és megpróbálsz majd rendszert keresni benne... Munka, életmód, hétvége, vagy akármi...

Ez is egy jó dolog...

Remélem segítettem! :)

2011. febr. 5. 07:56
 18/24 A kérdező kommentje:

Szia!

2 éve tart kb a fejfájásom.

Tartós betegségem nincs.

Hát változás volt elég.. Lakhely, meg itt angolul beszélnek.

Iskolába járok, neon nincs.

Szememmel eddig nem vettem észre semmi problémát, meg az orvosom se!

Ő sem tudja mi lehet a bajom..

Ezt a naptáras dolgot már próbáltam, de nem így. Hanem, hogy milyen időközönként fáj a fejem.

De ezt is kifogom próbálni! :)

Köszönöm a segítséged!!! :)

2011. febr. 5. 17:28
 19/24 anonim ***** válasza:

Pedig, az orvosnak ki kellene találnia mi a bajod szerintem!

Én nem vagyok az amúgy! :D

De ő tudja szerintem minden csínnyát bínnyát a fejfájásnak, ha mindent belead, felsorol neked 120 kérdést kb, amiből vissza lehetne vezetni a fejfájásra...

Kérdés, hogy az orvos mennyire akarja...

Nem olvastam el, de szerintem hasznos! ;)

[link]

Szólj ha okosabb lettél! :D Nekem is fáj sokszor amúgy...

El tudom képzelni milyen ha mindig! ;)

2011. febr. 6. 07:38
 20/24 A kérdező kommentje:

Az orvos szinte semmenyire sem akarja! Ez a baj...

Amúgy végig olvastam ezt az oldalt! Amint látom, pont az orvosnak kéne segítenie a legtöbbet..... :)) De hát ez van..

Nem tudom már, hogy hova menjek el orvoshoz.. Az a baj, hogy a szüleim sem veszik annyira komolyan, hogy ide-oda vigyenek kivizsgálásra meg ilyenek.. Pedig nem 1x mondtam nekik, hogy szólni kéne, hogy ez már nem jó így. Szólni szóltak de nem voltak annyira meggyőzőek, hogy az orvos Oké-t mondjon rá.. Szóval kb. ott tartunk, hogy nagyon senkit sem érdekel a fejfájásom hisz "majd csak elmúlik" ugye.. Az orvos(om) meg b*ssza meg.. Ennyi erővel, meg is halhatnék, ha rajta múlna..

Na, de köszönöm szépen, hogy megmutattad ezt az oldalt!

:))

2011. febr. 6. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!