Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen fehérjeforrást tudtok...

Milyen fehérjeforrást tudtok ajánlani izomtömeg-növeléshez?

Figyelt kérdés
Kérlek titeket, a finnyásabbak ne nézzenek hülyének, de pár naponta megeszek 2-3 nyers tojást, úgy tudom az elég sok proteint tartalmaz. Arra lennék kíváncsi, nektek vannak-e ötleteitek, mivel tudnék még könnyen napi 60-80 gramm fehérjét bevinni. Lehetőleg olyan kajával, amitől nem érzem úgy hogy szétpukkadok. Előre is köszönöm.
2010. dec. 15. 19:10
 1/8 A kérdező kommentje:
Majdnem elfelejtettem! A halat ki nem állhatom :)
2010. dec. 15. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:

csirkemell, rizs, bab, sovány túró stb stb...

vagy: [link]

és még finom is:P

2010. dec. 15. 19:25
 3/8 anonim ***** válasza:

első vagyok!

jut eszembe, ha te izomtömeget akarsz növelni, akkor nem ártana szedni valami tömegnövelőt!

edzel egyáltalán normálisan? tömegnöveléshez nem csak fehérjét kell bevinni!

22L

2010. dec. 15. 20:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát.. normálisan :D Napi 200 fekvő, ezen kívül piszkálom a súlyzókat is, kb egész nap amikor eszembe jut! Ha körülbelülre mondanom kell valamit, 12 kilós súlyzóval napi 120 bicepszre, 8 kilóssal vállra + tricepszre szoktam emelgetni. Egyébként egy rendszertelen életű szakadt hippi vagyok, akinek a naptár, az órarend, és az edzésterv tabu téma :) 18/F
2010. dec. 15. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:
és hol marad a has, hát, nyak, combizmok(külső-belső), vádli, comb vádli, alkar, mell?:P elég érdekesen fogsz kinézni:D:D de te tudod:)
2010. dec. 15. 20:34
 6/8 anonim válasza:

Itt minden hétköznapi kajának megtalálod a fehérje, szénhidrát, zsír és kalória adatait:

[link]

Legjobb fehérje a natúr csirkemell filé (nem panírozott).

A builderes listából meg válassz kedvedre, nem sorolnám föl.

Tojásból igazából csak a fehérjéje jó, a sárgája növeli a koleszterinszintet és sok nem megfelelő zsírt tartalmaz. Rántottát pl. nyomhatsz, de minden második sárgáját ki kellene venni (az íze rosszabb lesz, de egészségesebb).

Ha majd úgy döntesz, hogy komolyan elkezdesz edzeni (heti 3-4 alkalom, 1,5 órás intenzív súlyzós edzés), akkor érdemes lehet valami étrendkiegészítőt is használni, tömegnövelőt, vagy fehérje port - de csak rendszeres edzéshez, amúgy felesleges.

Itt minden alap infó megvan, ami szerintem hasznos lehet izmotömeg-növelés szempontjából: [link]

2010. dec. 15. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:
a tojástémát kiegészíteném: igazából 2 tojássárgája tartalmazza a napi bevihető koleszterinmennyiséget, de ha rádjön a kaszinótojászabálhatnék, ak 1 hónapban 1x nem okoz nagy ártalmat, úgyis fiatal vagy.
2010. dec. 15. 20:56
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mennek a pluszok!
2010. dec. 15. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!