Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak gyorsan?

Hogyan fogyjak gyorsan?

Figyelt kérdés
Gyorsan szeretnék ledobni 10kg-t.De nem szeretnék gyógyszerezni, futni (az idő miatt) és konditerembe se akarok járni (nincs a közelben).Mit tegyek?
2010. dec. 10. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:

először is gyorsan ledobni 10kgot NEM egészséges! NAgyon könnyen akár vissazhízhatod több kilóval együtt. Fogyókúra és mozgás segítségével sikerülhet amúgy. Vannak ugyan speciális 90 napos diéták, meg hasonló de nem ajánlom hogy gyorsan fogyj le.

Jojo effektus

2010. dec. 10. 22:02
 2/7 anonim válasza:
14 évesen 110 kilóról 70-re fogytam 4 hónap alatt, most 22 évesen 85 kiló vagyok és évek óta tartom a súlyom. Nem jártam konditerembe se futni. Egy valamit tudnod kell mozgás nélkül képtelenség fogyni, úgy hogy azt huzamosabb ideig tartsd. Én pedig ha ciki, ha nem a Schubert Norbi féle kazettákra tornáztam minden szinte este 3 hónapon keresztül. Emellett nem vacsoráztam soha semmit, illetve nem ettem semmi édességet, vagy chipset, ropit és társait, kb 2 évig. Így lehet fogyni ahogy én tettem, de ha az ember nem hajlandó a kompromisszumokra akkor nehéz. Szóval ajánlom a torna dvd-ket meg a nassolás elhagyását.
2010. dec. 10. 22:05
 3/7 A kérdező kommentje:
minden nap 3km fölött biciklizek nem sok de hát érhet vmit nem?
2010. dec. 10. 22:06
 4/7 anonim válasza:
22:05-ös vagyok! Azt elfelejtettem hozzátenni hogy 185 centi magas, sportos alkatú pali vagyok :) Ezt fontosnak tartom közölni mert azért ha lány lennék akkor már gáz lenne a 85 kiló :)
2010. dec. 10. 22:07
 5/7 anonim válasza:
22:05-ös vok még mindig :) A biciklizés az tök jó, ráadásul ha ilyen sokat biciklizel az még jobb. A futás meg amúgy is megerőlteti a térdízületeket, és tényleg figyelj oda a táplálkozásra. Nem kell olyan kolostori módon mint ahogy én csináltam 14 évesen :) csak a nassolásból vissza kell venni. és estefelé nem szabad sokat enni mert azt a kalóriát amit este veszel magadhoz már nem tudod elégetni aznap és éjszaka rádrakódik.
2010. dec. 10. 22:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Sehogy! Ha túl gyorsan fogysz, attól megbetegedhetsz, plusz a bőröd sem fogja követni, löttyedten fog lógni rajtad, és nem szebb leszel, hanem rondább. Ugye nem túl gyorsan szedted fel a fölösleget? Leadni sem kell gyorsan. Találj ki egy tarthat, követhető életmódot, ne kampányolj.
2010. dec. 10. 22:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezzel a hozzáállással semmit nem fogsz elérni , már itt látszik. Aki fogyni akar annak tennie is kell érte. A futás a legjobb erre, de te csak kifogásokat keresel , hogy nincs időd rá , nincs a közeled ,stb. Gondolom zabálni arra jut mindig időd bőven. Vegyél otthonra fitness dvd-t, lépcsőzőgépet, ha ennyire nem akarsz kimozdulni. Amúgy meg a conkáknak diéta is kell , nem elég csak a sport. A napi 3 km biciglizésed egyenlő a nullával , semmit sem ér , mint fogyasztó. A napi 3km futás az már érne valamit!
2010. dec. 11. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!