Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » S. O. S Hogyan fogyjak gyorsan?

S. O. S Hogyan fogyjak gyorsan?

Figyelt kérdés

Tudom, a gyors fogyás nem megoldás és nem is jó, de kb 3 hét múlva találkozóm lesz, s kellene pár kilót fogynom?

Vki,vmilyen tipp?

2011. júl. 9. 06:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Pár kilót könnyen leadhatsz 3 hét alatt. Ugyanis először csak a víz távozik a testedből, ez kb 1-1,5 kg! (nálam ennyi volt) Aztán jöhet az, hogy figyelj a kajára, többször kevesebbet egyél, és legalább 4x egy nap. Igazából 5x kellene, de nekem nem megy több 4-nél. És a kulcs: sport,sport,sport. Ha gyorsan akarsz fogyni, akkor azt ajánlom heti 6 napon dolgoztasd magad. Én is ezt csinálom, pedig nekem elég a lassú fogyás is. Az én edzéstervem így néz ki:

-H-SZ: Rubint Réka 40 perc (teljes átmozgatás) + 20 perc (has/fenék/comb)

-Minden pénteken 1 órát bicajozom

-Minden 3. nap 30 percet futok mellé

-Vasárnap pihenőnap

Emellett nem diétázom konkrét diétára. Azt eszem, amit a többiek, amit anyu főz... Csak kevesebb mennyiségben, és nem eszek meg mindent. (tészta, chips, csoki, üdítők...) És minden nap igyál meg legalább 3 liter vizet. Lefekvés előtt 3 órával már ne egyél semmi!

Sok Sikert!

20/L

2011. júl. 9. 08:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon-nagyon szépen köszönöm!!!!! :)
2011. júl. 9. 08:16
 3/3 anonim válasza:
5nap alatt 5kg.Ha csak 5 napon keresztül dinnyét,görgöt és sárgát eszel.Mellé mehe ananász,vgay ilyenek.:)
2011. júl. 9. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!