Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tennél ha kiderül hogy a...

Mit tennél ha kiderül hogy a barátod drogozik?

Figyelt kérdés

a minap rájöttem hogy a barátom drogozik..az orrába szivja fel.. nagyon megijedtem amikor megtudtam mert iszonyatosan féltem mert szeretem ,mostanság sajnos el is hanyagol és szerintem hazudik is..először nem gondoltam hogy emiatt de aztán rájöttem hogy biztos van köze hozzá..sajnos nem csak szívja hanem kereskedik is vele vagy hogymondjam..iszonyú rossz érzés:( több mint 6hónapja vagyunk együtt és ezt soha az életbe nem tudtam volna belőle kinézni..

ő viszont nem tudja hogy én tudok erről..

kérlek segítsetek mit tegyek?rákérdezzek hogy mégis mit csinál?:/ vagy mit csináljak?

rettentően félek:(

17/L

20/F

2010. dec. 10. 19:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

persze h kizárt, bár válasszuk már azért ketté az eseti füvezést és a függőként való lövést ...

ez utóbbi bizony kőkemény dolog, és nálunk egyelőre még csak balkáni módszerekkel lehet leszokni róla, azaz megvonás aztán kész, dögöljön meg, pedig komoly életveszély is felléphet, nyugaton már rég alkalmazzák a fokozatos leépítést ill. most kezd elterjedni az altatásban tartásos megvonást, így nem éli át a heves tüneteket

hát hiába, azért ehhez még idő kell, de amúgy a pénzesebb magyarok is mennek olasz, osztrák, spanyol kórházakba úgymond leszokni, elég sok tudományos cikket olvastam erről

hát a szegényebb rétegnek meg marad a nyírő gyula zárt osztály, és vagy megmaradsz vagy nem ... nagyjából állati körülmények között majd kiderül

2010. dec. 13. 19:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Teljesen átérzem a problémád. Az én pasim is drogozik. Régen csinálta, de 2 éve leállt. Most újra kezdi, hála egy "jó" barátnak. Az a gáz, hogy amíg ő maga nem érzi úgy hogy abba kéne hagyni, nem lehet segíteni, de a drogos haverok miatt nehezen érhető el, hogy úgy érezze, mert visszarántják. Ő "csak" természetes eredetű anyagokat nyom, nem vegyszert, de a pszichés hatások (emberi kapcsolatok leépülése, érdektelenség, motiválatlanság) már jelen vannak. Eddig mindig olyan kedves volt, mostanában sokszor megbánt. Nekem is ott kéne hagynom, tudom, de nem tudom lesz-e erőm...
2011. jan. 13. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!