Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Drogozik a lakótársam?

Drogozik a lakótársam?

Figyelt kérdés

4 hónapja élek egy csajjal egy albérletben.Külön szobába volt,soha egy szót nem szóltunk egymáshoz,de azt észrevettük a szobatársammal,hogy nagyon furcsa és tiszta seb az egész teste.Aztán beköltözött a főbérlő lánya,a szobatársam meg elment,és ez a fura lány ideköltözött az én szobámba.Már 1 hónapja élek vele,de soha nem szólunk egymáshoz,hiába próbálok,alig akar válaszolni.Én feladtam.Ez hagyján,de észrevettem,hogy injekciózza magát!!Elmondtam otthon,és a szüleim szerint a heroinfüggők vakarják szét a lábukat.Igaz ez??Nem tudom mit csináljak,a szobatársamnak igaza volt,mikor azt mondta fél tőle,akkor kiröhögtem,mert még nem láttam,hogy injekciózza magát.Lehet csak cukorbeteg,vagy valami más baja van,de mégis miért ilyen sebes az egész teste? Mikor aludt reggel lefotóztam,a karját is,de azon látszik az arca,úgyhogy azt nem linkelem.Ha valaki meg tudja mondani mi ez a lábán,megköszönném.Fontos lenne tudnom,mert nem akarok vele élni,ha tényleg drogozik én elköltözök.

1. [link]

2. kepfeltoltes.hu/view/110918/F_nyk_p1314_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

3. [link]

2011. szept. 18. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy csak rosszul kezelt cukorbetegség. Azok is injekciózzák magukat, és ha nem megfelelően teszik, akkor a magas cukorszint miatt ennél cifrább dolgok is történnek velük.
2011. szept. 18. 21:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem krokodilozik. Egy új fajta kábítószer. Nem nehéz összeállítani egy ilyet, viszont sokkal durvább mint a heroin. Nagyon erős függőséget okoz, és egy kis idő elteltével elzed kisebesedni a bőr, az idő múlásával pedig szépen "felemészti" a használót, vagyis a csontról szinte lerohad a hús. Nagyon durva. Szerintem inkább először segíteni próbálj meg neki, mivel ő is ember, méghozzá beteg. Itt egy link, de vigyázz nagyon durva.

[link]

2011. szept. 21. 17:45
 3/3 anonim ***** válasza:
A kérdés fő témájában nem tudok segíteni , de annyi biztos hogy a szüleid tévedtek, a kokain tünete a szétvakarás, viszont ennek az intravénás használata nagyon ritka.
2011. nov. 3. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!