Drogozik a lakótársam?
4 hónapja lakok egy csajjal,aki külön szobába volt,és soha nem szóltunk egymáshoz,de azt láttuk a szobatársammal,hogy nagyon fura lány,és hogy tiszta seb az egész teste. Aztán beköltözött a főbérlő lánya és az én szobatársam elment,a fura csaj meg átköltözött hozzám.1 hónapja lakok vele,és soha nem beszélünk,hiába próbálok vele,alig akar válaszolni. Én feladtam.De a legnagyobb baj az,hogy észrevettem,hogy injekciózza magát!Arra gondoltam,hogy talán cukorbeteg vagy valami más baja van,de a szüleim azt mondták,hogy a heroinfüggők vakarják szét a lábukat.Igaz ez?Már nem tudom mit gondoljak.Utána olvastam a neten és a cukorbetegeknél kialakulhat lábfekély.Lehet az övé is az?De az ő lábán karcolásnyomok is láthatók,viszket is nekik és kivakarják?A fekély nem magától keletkezik?Ma reggel lefotóztam mikor aludt,csak a lábáról rakok linkeket,a karjáról készült képen látszik az arca és nem akarom a jogait megsérteni.Meg tudja mondani valaki,hogy mik ezek a lábán?Amelyik nem olyan sebes,azon látszanak a karmolások.A szobatársamnak igaza volt,mikor azt mondta fél tőle és elment,én kiröhögtem,de kezdem belátni,hogy én is félek tőle,mert nagyon elvont lány és nem valami szép,meg úgy látom,hogy boldogtalan és félek,hogy talán azt hiszi az én életem jobb mint az övé és irigységből csinál majd velem valamit:$
"félek,hogy talán azt hiszi az én életem jobb mint az övé és irigységből csinál majd velem valamit:$ "
Ettől ne félj, ha véletlen rádtámadna 90%ban azért lenne, mert hallucinál ha drogos.
Ha nem baj nem nagyon vagyok kíváncsi mások fekélyére, így nem néztem meg a képket, de a lány viselkedése alapján gyanítható, hogy esetleg nincs minden rendben vele...
Szólj valakinek, hogy másik lakótársat vagy szobát akarsz, mert félted az egészségügyi állapotodat maitta, vagy valami. A szüleid kérvényezzék meg, biztos van valami kiskapu.
De,a cukorbetegségnek is lehet a tünete a viszketés,abban az esetben ha nem kezelik azt,és szövődményként alakul ki,de viszont mondtad hogy szúrja magát,tehát akkor kezeli magát,és adja magának az inzulint,akkor ezeknek a tüneteknek semmi nyomuknak nem kellene hogy legyen,mert kezelve van a betegség,tehát én inkább azt mondom hogy heroin függővel van dolgod...és sok esetben a heroinistákra jellemző a viszketés,elvakarás,karmolás nyomok,illetve lehangoltság,ingerlékenység,'szótlanság tünetei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!