Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki miért drogozik, mi az oka...

Ki miért drogozik, mi az oka ha valaki odáig folyamodik?

Figyelt kérdés
2009. máj. 18. 22:38
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Annak nagyon sok oka lehet pl: már unja az életét vagy csak nincs jobb dolga.. vagy a sok gondok miatt en ugy kezdtem el hogy miert ne kb két éve most alltam le 8napja de nehez kibirni föleg most h nalam is nagyonsok gond van..:S dehát ezvan szal eléggé személyiségüggő
2009. máj. 18. 22:58
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

Én régen kiprobálgattam néhányat.

Érdekes élmény volt de nincs az az isten h rászokjak.

Amúgy sztem aki rákattan azért teszi mert a "könnyebbik " utat választja a jólét érzéshez.

De ugye tudjuk h ez csak ideig-oráig tart utána keményen meg kell fizetni érte.

2009. máj. 19. 10:37
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

azért drogozik valaki, amiért mások isznak, szexelnek, tévéznek, stb

ez is szórakozás. olyan élményekben lehet így részed, olyan érzések járnak át, és gondolatok törnek rád, amit semmi mással nem tudsz elérni.

azért drogoznak az emberek hogy készen legyenek.

nincs ennek semmi ilyen háttere, hogy mert szar az élete, és ide menekül. ezt felejtsd el.

azért mert illegális, nem kell túl dramatizálni, vannak ennél sokkal aljább dolgok amik legálisak, és 1000-rek élnek vele ;)

2009. máj. 19. 13:00
 4/7 anonim ***** válasza:
97%
utolsó vagyok: persze az sem mindegy ki melyik droggal él. mert nem mindegy. van amelyik szétcseszi egy életre az egész tested, és kifordulsz magadból. de a legtöbbet lehet ésszel csinálni.
2009. máj. 19. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:
94%

Én kezeletlen mániás depressziós vagyok, néha nem tudom elviselni amit érzek akkor kiütöm magam.

Meg kegyetlen dolgokon kellett átmennem kicsi koromtól kezdve, ez demotivált és ez is gerjeszt sok mindent.

2009. jún. 8. 16:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok, az tény, hogy keményen meg kell fizetni érte, mert sokkal rosszabbul tudok lenni utána.

Én nem drogozom rendszeresen, néha pl. a barátaimmal bulizok és azért iszok, de nekem másképp hat, mert másnap vagy harmadnap deprimált leszek, közben meg ismerkedek ismeretlenekkel elég érdekesen. De amúgy is nyitott személyiség vagyok és nem vagyok közönséges, és józanon is hülye vagyok.

2009. jún. 8. 16:56
 7/7 anonim ***** válasza:
94%

anyukád miért folyamodott odáig, hogy reggel kávézzon?

a kávé is drog. nézz utána.

eszméletlenül tág fogalom ez a drog, és nagyon sokan félreértelmezik.

2009. júl. 22. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!