Ki miért drogozik, mi az oka ha valaki odáig folyamodik?
Én régen kiprobálgattam néhányat.
Érdekes élmény volt de nincs az az isten h rászokjak.
Amúgy sztem aki rákattan azért teszi mert a "könnyebbik " utat választja a jólét érzéshez.
De ugye tudjuk h ez csak ideig-oráig tart utána keményen meg kell fizetni érte.
azért drogozik valaki, amiért mások isznak, szexelnek, tévéznek, stb
ez is szórakozás. olyan élményekben lehet így részed, olyan érzések járnak át, és gondolatok törnek rád, amit semmi mással nem tudsz elérni.
azért drogoznak az emberek hogy készen legyenek.
nincs ennek semmi ilyen háttere, hogy mert szar az élete, és ide menekül. ezt felejtsd el.
azért mert illegális, nem kell túl dramatizálni, vannak ennél sokkal aljább dolgok amik legálisak, és 1000-rek élnek vele ;)
Én kezeletlen mániás depressziós vagyok, néha nem tudom elviselni amit érzek akkor kiütöm magam.
Meg kegyetlen dolgokon kellett átmennem kicsi koromtól kezdve, ez demotivált és ez is gerjeszt sok mindent.
Előző vagyok, az tény, hogy keményen meg kell fizetni érte, mert sokkal rosszabbul tudok lenni utána.
Én nem drogozom rendszeresen, néha pl. a barátaimmal bulizok és azért iszok, de nekem másképp hat, mert másnap vagy harmadnap deprimált leszek, közben meg ismerkedek ismeretlenekkel elég érdekesen. De amúgy is nyitott személyiség vagyok és nem vagyok közönséges, és józanon is hülye vagyok.
anyukád miért folyamodott odáig, hogy reggel kávézzon?
a kávé is drog. nézz utána.
eszméletlenül tág fogalom ez a drog, és nagyon sokan félreértelmezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!