Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csak bemagyarázom magamnak a...

Csak bemagyarázom magamnak a pánikbetegséget?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy néha erős szorongás, halálfélelem kap el, változó rendszerességgel, viszont amikor programom van, és lefoglalom magam akkor akkor eszembe se jut, csak amikor arra fókuszál az agyam… ezt csak bemagyarázom magamnak akkor?

jan. 18. 00:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A félelmet nem belemagyarázod, azt átéled. Maximum azt magyarázod be, hogy okod van félni. Amikor meg valami kellemeset csinálsz, pláne társaságban, akkor nyilván nem félsz.
jan. 18. 00:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A pánikbetegség sokszor működik így. Én agorafóbiás vagyok. Ha éppen van, ami elterelje a figyelmem és a gondolataim (pl. boltba menet azon gondolkodom h mit felejtettem el felírni a listára, vagy a munkán agyalok egy picit, vagy h mivel lepjem meg a kedvesem, ilyesmik), akkor nincs pánikrohamom. De ha nincs, ami lekösse/elterelje a gondolataim, jön a pánik. Ez így működik. Nálam és sokaknál.

Keress egy pszichológust, bogarásszátok ki h honnan ered nálad ez a dolog, aztán kezdj el dolgozni rajta.

jan. 18. 04:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Pszichiáternél nem voltatok , az antidepresszáns segít a rohamok megszüntetésébe
jan. 18. 07:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell rögtön gyógyszer, 3-as, pszichoterápia kell. Akkor kell gyógyszer, ha az nem elég.
jan. 18. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!