Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek érdemes kipróbálni...

Szerintetek érdemes kipróbálni a füvet pánikbetegként?

Figyelt kérdés

Sokszor rá tudok stresszelni több dologra is.. amikor pl. beszorul egy kicsit a levegő már azon stresszelek hogy megfulladok és meghalok.

alkoholt ittam már sokszor, attól nem volt bajom, ha jo emberek kozott vagyok pl. haverok akkor nagyon jó érzés meg minden de ha csak úgy magamba iszok sokszor szédülök meg félek hogy elájulok

szerintetek érdemes lenne kipróbálni? (haverokkal akarom kiprobálni)

aug. 18. 18:30
1 2
 1/17 anonim válasza:
91%
Egyáltalán nem ajánlom. Ahogy elkezd gyorsabban verni a szived egy normál ember is rástresszelhet nem hogy egy pánikbeteg
aug. 18. 18:33
 2/17 anonim ***** válasza:
88%
nem.
aug. 18. 18:35
 3/17 A kérdező kommentje:
ja akkor ez nem olyan mint az ital? attol is szokott verni a szivem.. mondjuk lehet csak azért stresszelek erre is rá mert új dolog nekem
aug. 18. 18:59
 4/17 anonim ***** válasza:
64%
Inkább igyál, én azt tanácsolom. A fűtől olyan emberek is be tudnak pánikolni, akik nem pánik betegek, hát még az hogy betud esetleg, aki az. Szerintem ezt hagyd ki, mert itt nem csak a szívdobogásról van szó. Maradj az italnál, ha már mindenképpen kell valami.
aug. 18. 19:12
 5/17 anonim ***** válasza:
74%
Pánikbetegként nem ajánlom.
aug. 18. 19:19
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Pánikrohamnál a saját agyad csap be, nyugodtan kell lenni és csak pihenni, el foglalni Magad vagy ha levegő kell, igen is ki kell menni a levegőre, kezelni kell, és nem jobban bele ringatni Magad, el foglalod az agyad, hogy tárgyakat írsz le Magadban, hogy mondjuk fekete színe van a tablettnak, szép a kijelzője, hány colos, stb, az agyadat kell logikai gondolkodásra bírni és nyugton maradni.

Nem fű meg alkohol kell hozzá, ezt legyőzni kell és nem elmenekülni

- Egy pánikbeteg

aug. 18. 19:21
 7/17 anonim ***** válasza:
Nem. Es az alkoholt is tedd le, mert csunya vege lesz. Terapiara jarsz?
aug. 18. 23:29
 8/17 A kérdező kommentje:
hat igazából nem beszelek senkinek erről es az se biztos pánikbeteg vagyok de mivel több ideje vannak pánikrohamaim főleg emberek közt így gyanítom hogy pánikbeteg vagyok
aug. 19. 21:41
 9/17 anonim ***** válasza:
Érdemes elmenni akkor egy pszichiáterhez.
aug. 20. 07:26
 10/17 anonim ***** válasza:
6: jókat írsz. Hasonlóan látom, nekem is segít a hasoblo folyamat . Embernek a saját agyát kell atvernie vmilyen szinten.. Amint sikerül vmi mással foglalkozni, legyen az szellemi vagy fizikai dolog akkor egyből vége is a paniknak nálam.
aug. 20. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!