Szerintetek érdemes kipróbálni a füvet pánikbetegként?
Sokszor rá tudok stresszelni több dologra is.. amikor pl. beszorul egy kicsit a levegő már azon stresszelek hogy megfulladok és meghalok.
alkoholt ittam már sokszor, attól nem volt bajom, ha jo emberek kozott vagyok pl. haverok akkor nagyon jó érzés meg minden de ha csak úgy magamba iszok sokszor szédülök meg félek hogy elájulok
szerintetek érdemes lenne kipróbálni? (haverokkal akarom kiprobálni)
A fű sokféleképpen hathat különböző emberekre, sőt, ugyanarra az emberre is másképp hathat különböző helyzetekben. Valakinek úgynevezett "paraflesse" lesz, felerősödhet a szorongása. Valaki pont, hogy megnyugszik, nevetgélősebb lesz, beszédesebb, ellazultabb. És ez alkalomról alkalomra változik. Ha mégis úgy döntesz, hogy kipróbálod, én ezekre figyelnék a helyedben:
- Legyen veled legalább egy tapasztaltabb, megbízható barát, akire számíthatsz akkor is, ha rosszul sül el a dolog. Olyan valaki, aki tudja rólad, hogy pánikbetegséggel küzdesz.
- Biztonságos környezet: (Első) füvezésnél gyakran be tud az ember parázni, ha nyilvánosan csinálja, vagy utána emberek között kell lenni az utcán. Úgyhogy én ajánlom, hogy legyetek valakinek a lakásán/házában, ahol nem tartózkodik olyan, aki nem tudja, hogy mit csináltok. Könnyen felerősödhetnek a szorongásos tünetek, ha az ember úgy érzi, hogy el kéne titkolnia, hogy be van állva, és azon kell gondolkoznia, hogy mások vajon tudják-e most, hogy milyen állapotban van.
- Kajával, üdítővel készülj fel! A marihuánától leeshet a vércukrod, ettől lehetnek kellemetlen tüneteid, mint péládul szédülés, gyengeségérzet. Ezt lehet orvosolni cukros üdítők, édességek fogyasztásával. Mindenképp olyan helyen legyél, ahol le tudsz ülni, feküdni, kényelembe tudod helyezni magadat, amíg visszaáll a vércukrod.
- Ne keverd! A tapasztaltabbak szoktak néha alkoholra füvezni, vagy fordítva, de az első pár alkalommal ezt semmiképpen nem ajánlom.
Nagyjából ennyi jut most eszembe. És fontos az is, ha kipróbálod, és esetleg jó élmény lesz, akkor sem érdemes túlzásba vinni a dolgot. Szóval semmiképpen ne használd ezt a tüneteid mindennapi kezelésére, így alakul ki az erős lelki dependencia a fű irányába. Ugyan fizikai függőséget ez a szer nem okoz, mint sok más drog vagy az alkohol, de lelkileg erősen rá tud kattanni az ember.
Pánikbeteg.
Ne füvezzen, eleve a pánikbetegség járhat erősebb szív munkával, az kell még, hogy rá szívjon és még tovább emelje...
Ne bíztasd a fogyasztásra, Te Magad is írod a kockázatait egy pánikrohamra nem kellenek ezek a mellékhatások meg stb, mert majd pont az, hogy emelkedik esetleg a pulzusa meg kicsit rosszul lesz, változik, attól fog bepánikolni...
ma 09:48
Köszönöm, ez a kezelése és mérsékelése a pánikbetegségnek, a pánikroham azt jelenti, hogy el kezdte az ember a trauma feldolgozást, el kezd készen állni arra, hogy túl lépjen a traumán, mivel a pánikbetegséget egy hatalmas trauma és stressz adja, ha fel van oldva a trauma akkor enyhül és csökken és esetleg " el tűnik ", viszont új traumára ami nagy újra kiüthet.
Rengeteg ember sajnos pörgeti is Magát a pánikrohamban, így sose jutnak túl rajta, ven egy ugyancska pánikbeteg ismerősöm, Ő ez a kategória, pörgeti Magát benne és csodálkozik, hogy 2 órán keresztül tart az, ami nekem 30 percig.
Több fajtája van a pánikrohamnak ezért is baromság, amit az előző ír, hogy füvezzen kb nyugodtan.
Nem ne füvezzen, mert nem mindenkinek stressz és tehetetlenség alapú pánikrohama van, hanem hipochonder közeli és be fog pánikolni pont a fő hatásaitól, szóval ne barmuljunk ide ilyenekkel, aki pánikbeteg ne füvezzen, kész.
A pánikbetegség érzet egyelő a telejs megsemmisüléssel, hogy itt és most véged, de ez nem igaz, az agyad csapja be Magát fiktíven, előhívja a traumát és újra át élteti Veled egy passzív formában, és mivel hirtelen pukkan be a képbe ezért a megsemmisülés érzet, nem tudsz reagálni arra, hogy felszakad a trauma, ezt az agyad csinálja, mert még nem vagy túl rajta, egy teljesen fake helyzetet hoz létre, hogy újra éled a traumát mikor nem igaz.
Túl élni kell, realizálni, hogy jéé ez már elmúlt és gondolkozni kell, nyugton maradni és nem agyalni, hogy mi volt, mi történt, mert el múlt.
Ha ezt így végig viszed, el kezded tudni le győzni a traumát és kevásbá fog jelentkezni a pánikroham.
Bazi egyszerű, a fűvel basszátok el.
Aki már többször túl vitte ezt a metódust, hogy oké most egy kicsit szétnézek, hmm ez kerek alakú, milyen jól van kivitelezve, milyen szép az a fa, stb és nyugton marad az hülyén fog visszanézni Magára a múltban, hogy de egy barom voltam, hogy el kezdtem picsogni Magamon, mikor 30 perc alatt teljesen elmúlik, ha elfoglalom Magam, sőt ha eleve nyugodtan kezeled nem is robban be olyan intenzíven már.
A pánikrohamnak megfelelően kell kezelni, akinek stressz és nyomás alapú ráadásul, annak kerülnie kell az ilyen helyzeteket, ahol mások túl hergelik feleslegesen (Nekem ilyen van például, hogy arra jön a pánikroham, ha valaki arra késztet, hogy ordítsak Vele és nem igaz dolgokat erőltet rám, hogy de úgy van és nem hagyja, hogy meg magyarázzam, Nekem esik, agresszív), ezt úgy lehet hogy a másik tekintettel van arra, hogy nem készít ki és szólsz, hogy nem szeretnél pánikrohamot azért, mert Ő idegbajos és rajtad akarja le csapni a feszkót ahelyett, hogy megbeszélé.
Ha jól vagy lelkileg és kezdesz túl menni a nyomás alapún, akkor egyre inkább kezded kibírni az ilyen nyomási dolgokat, ha valaki Neked esik.
fű hatásaitól*
Szóval ilyen tanácsokat ne adjunk, hogy kb biztonságos környezetben füvezzen.
Nem, aki pánikbeteg ne füvezzen.
Pont.
Nincs tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!