Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Állandó hasmenésem van lassan...

Állandó hasmenésem van lassan már sehova nem tudok menni mert mindig a wc-ét kell keressem. IBS? Az orvosok ezt mondják. Pánikbeteg is vagyok a kettő biztos összefügg. Mit tegyek? Szedjek mindig hasfogót???

Figyelt kérdés

szept. 18. 10:02
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Ibs, sibo, helicobakter es egy csomo mas is lehet.

Menj el háziorvoshoz

Tovább fog kuldeni gasztroenteorologiara

Kezdj el terapiára járni a pánikbetegséggel

szept. 18. 10:05
 2/6 anonim ***** válasza:
77%

Pánikbeteg is vagyok > IBS szerintem. De egy tükrözés dönti el igazából.

Hasfogók folyamatos használatra nem igazán jók. Inkább valami teakeverék.

Amúgy csinálj lelkigyakorlatot. Kimész nem messze a lakástól, sétálgatsz. Ha gond van mehetsz haza. Aztán egyre hosszabb idő is fog menni, akár el is múlhat.

Mióta tart amúgy?

A testi nyavalyák lelki gondokat szülnek, ahogy a lelki bajok is generálhatnak testit.

szept. 18. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Hogy a manóba ne függenének össze. Azt is lehetne mondani, hogy az IBS egy tünete a pánikbetegségnek.
szept. 18. 12:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát persze, ha nem tudod szabályozni, jön a para. Pl buszon... brrrr.
szept. 18. 12:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen buszon is nagyon gyakran jön rám de az utcán is vagy ha vagyok valakivel.

Próbálok meditálni meg gyógyteákat inni.

Már van időpontom gasztroenterologiara oda is megyek a héten. De ha tükrözés lesz attól nagyon félek.

szept. 19. 07:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Általában egyébként reggel jön rám minden, délutánra enyhülnek a dolgok vagy kevésbé jön elő. De a reggelek szörnyűek
szept. 19. 07:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!