Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A derekam és a gerincem néha...

A derekam és a gerincem néha vaj , voltam már orvosnál és az eredményeket várom, ma fájt a derekam mikor el múlt a lábam kezdet el fájni és zsibadani, gondolom nem jó jel :/ mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
tegnap 21:50
 1/4 A kérdező kommentje:
Fáj*
tegnap 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Majdnem azt írtam, hogy nekem meg margarin, de aztán láttam a helyesbítést. :D

Amúgy komolyra fordítva, saját tapasztalatból: a gerincből kilépő ideggyökök okozhatják. Nekem takkra ugyanez volt és bármennyire is hihetetlen, egy ügyes és erős kezű sportmasszőr megoldotta egy alkalomból. Alaposan fellazította a gerinc mentén futó izomzatot és finoman átmozgatta az egészet. Nem csontkovács, hanem sima masszőr. De ha erősebb a baj, akkor ilyen "dzsufizio" és "csontkovácskezelés" vagy okleveles, rendesen képzett kiropraktőr meg tudja oldani. Ez inkább kellemetlen, mint nagy baj. Van megoldás.

tegnap 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Nekem a kezem és az egyik lábfejem kezdett zsibbadni, nagyon megijedtem és a sportmasszőr úgy megoldotta két éve, hogy azóta sem kellett hozzányúlni.
tegnap 21:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! ☺️
tegnap 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!