Nagyon rossz az életminőségem. Ibs, pánikbetegség, szorongás. Nem tudok élni már ettől. Néha úgy érzem jobb lenne ha nem is lennék. Mit tegyek?
Olyan szorongás gyötör hogy már nem bírom. Pánikolok is sokszor.
Legfőképp hasipánik de sima pánik is szokott lenni.
Ibs-em van és borzalmas, egyfolytában megy a hasam de már minden nap. Emiatt fogytam is. Sokszor már az ételt sem kívánom.
Javasolták hogy lépjek ki a komfortzónámból hátha az majd jót tesz mert biztos csak be vagyok zárva a saját kis világomba. De amióta kiléptem a komfortzónámból csak még rosszabb lett, olyan szinten pánik jön rám mindig meg hasmenés bárhol is legyek de tényleg az utcán is ahol wc sincs. Nem bírom már.
Voltam orvosnál nem tudnak mit tenni csak a gyógyszer. De eddig az sem segített. Hova menjek tovább?
Tényleg már elegem van, dolgozni se tudok emiatt.
Borzalmasan kétségbe vagyok esve.
Mennyi idős vagy, milyen nemű? Miben mutatkozik meg ez a szorongás, hogy vetül ki a mindennapjaidra?
Mióta van ez jelen az életedben és eddig milyen kísérletet tettél annak érdekében, hogy ez változzon?
Mondtad az orvosnak, hogy nem használ a gyógyszer? Meddig szedted?
A megfelelően kiválasztott gyógyszer mellé klinikai szakpszichológus kell, pszichoterápia.
6.
Már megint olyan osztja az észt a gyógyszerről, aki még sohasem szedte, nekünk, aki már szedte és tudja, hogy használ.
6os
A helyzet az hogy dolgoztam sokáig IBS-el is de a munkahelyemen is ez volt a probléma, nagyon sokat jártam a mosdóba így nem tudtam úgy teljesíteni mivel gyárban dolgoztam ott nem nézték jó szemmel. A kollegáim megértették de a főnök nem igazán. Így közös megegyezés alapján eljöttem azóta nem dolgozok és a probléma ugyanúgy meg van. Próbálkoztam 1x külföldön dolgozni de nem sikerült ugyanezek miatt így haza jöttem. Nem jött be a komfortzóna kilépés és a környezetváltozás sem.
Illetve a párom is kicsit frusztrál hogy olyanokat mond sehol nem fognak eltűrni meg sehol nem fogok tudni még 3 hónapot sem dolgozni emiatt. Ami rosszul esik mert igyis tudom hogy nehezen toleraljak de nem akarom mastol is ezt hallgatni.
Sokszor olyan erzes mintha emiatt szar lennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!