Csak engem "irritál" ez a hozzáállás a kézmosáshoz?
Most az ünnepek előtt/alatt a megszokottnál többször megfordultunk a bevásárló központokban.
Csak engem döbbent meg az alapvető higiénia hiánya az embereknél?
Máskor is tapasztaltam ilyet, de az utóbbi hetekben rengeteg embernél.
Zokszó nélkül mennek ki a wc-ből kézmosás nélkül, akár kisdolog, akár nagydolog után. Az elmúlt 10 esetből 6-7szer tuti kézmosás nélkül mentek ki.
Kisiskolások, felnőttek, idősek egyaránt.
Tegnap pl.egy 9éves forma kisgyerek ment volna kezet mosni, apuka vállánál fogva elhúzta és elintézte annyival, hogy: "Hagyjad, sietünk".
Tényleg ennyire bele kell sz_rni az alapvető higiéniai dolgokba, félrenevelni a gyereket, semmibe venni a többi embert?
Az ilyen utána így áll neki mondjuk a Mekiben szabad kézzel enni a kajáját?
Vagy ez csak nekem fura és csak az én szememet szúrja?
Értelmezni azért tudsz??
Senki nem mondta hogy a kintről behozott "baci" kevésbé káros, ezt is te keverted hozzá a témához.
Itt a kérdés egyedül az igénytelen faszparasztokról szólt, akik b..sznak kezet mosni.
11.
Na csak eljutottunk oda, hogy tulajdonképpen objektíve semmit nem emelkedik a kockázat, hanem "igénytelen faszparasztok". Csak úgy. Mert kukit fogdosni undorító. Legalábbis szubjektíve. De ha ettől elvonatkoztatunk, nem tudod mégsem megindokolni, hogy pontosan mi a bajod.
Érdekes módon #15 és mások értik a mondandómat...Neked valahogy nem jön át.
Nem lehet hogy a te készülékedben van a hiba? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!