Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csak engem "irritál" ez a...

Csak engem "irritál" ez a hozzáállás a kézmosáshoz?

Figyelt kérdés

Most az ünnepek előtt/alatt a megszokottnál többször megfordultunk a bevásárló központokban.

Csak engem döbbent meg az alapvető higiénia hiánya az embereknél?

Máskor is tapasztaltam ilyet, de az utóbbi hetekben rengeteg embernél.

Zokszó nélkül mennek ki a wc-ből kézmosás nélkül, akár kisdolog, akár nagydolog után. Az elmúlt 10 esetből 6-7szer tuti kézmosás nélkül mentek ki.

Kisiskolások, felnőttek, idősek egyaránt.

Tegnap pl.egy 9éves forma kisgyerek ment volna kezet mosni, apuka vállánál fogva elhúzta és elintézte annyival, hogy: "Hagyjad, sietünk".

Tényleg ennyire bele kell sz_rni az alapvető higiéniai dolgokba, félrenevelni a gyereket, semmibe venni a többi embert?

Az ilyen utána így áll neki mondjuk a Mekiben szabad kézzel enni a kajáját?

Vagy ez csak nekem fura és csak az én szememet szúrja?

dec. 29. 11:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Értelmezni azért tudsz??

Senki nem mondta hogy a kintről behozott "baci" kevésbé káros, ezt is te keverted hozzá a témához.

Itt a kérdés egyedül az igénytelen faszparasztokról szólt, akik b..sznak kezet mosni.

dec. 29. 23:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Én ezért lettem OCD-s, mert láttam ezt a sok mocskot! És mindent megfognak szaros-húgyos-taknyos-nyálas kézzel! Mindent tisztogatok, és állandóan kezet mosok!
dec. 30. 07:46
 13/16 anonim ***** válasza:
És tudom hogy normális vagyok, nem beteg, mert láttam hogy miért jutottam ide, hát ezért!
dec. 30. 07:47
 14/16 anonim ***** válasza:

11.

Na csak eljutottunk oda, hogy tulajdonképpen objektíve semmit nem emelkedik a kockázat, hanem "igénytelen faszparasztok". Csak úgy. Mert kukit fogdosni undorító. Legalábbis szubjektíve. De ha ettől elvonatkoztatunk, nem tudod mégsem megindokolni, hogy pontosan mi a bajod.

dec. 30. 12:14
 15/16 anonim ***** válasza:
14# Szerintem a kérdezőnek a 9-es kommentje erről szólt.
dec. 30. 14:56
 16/16 A kérdező kommentje:

Érdekes módon #15 és mások értik a mondandómat...Neked valahogy nem jön át.

Nem lehet hogy a te készülékedben van a hiba? :D

dec. 30. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!