Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik COVID összeesküvésben...

Melyik COVID összeesküvésben hisztek és melyikben nem?

Figyelt kérdés
Az egymásnak ellentmondóak közül.
nov. 29. 20:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

10: Én oltatlanként és oltásellenesként sem látom, hogy a Pfizer nagy arányban okozna turbórákot, bár a szomszéd szabad levegőn 2023-ban maszkot viselő néni is meghalt rákban tavaly, de 73 éves volt, nem vagyok meggyőződve, hogy feltétlenül az oltás okozta.

Mindenesetre ez a baj, hogy az elsöprő többség oltatott, így nincs elegendő kontroll csoport, hogy összehasonlítsuk az arányokat.

dec. 2. 19:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
10. Látogass meg egy oltáscsoportot, ott milyen nyöszörgés van évek óta. Családanya összeesik a konyhában oltás után, meg ilyen nyalánkságok. 1 poszt alatt 1000 komment! Érdekes ezt nem mondja be egyik tévé, se rádió, minden "OKÉ"!!!
dec. 3. 00:49
 13/18 anonim ***** válasza:
Külföldön meg olyan van, mobiltelefonnal veszik a srácot ahogy hősiesen veszi fel az oltást, eltelik bár másodperc és elkezd rángatózni, spriccel az orrából a vér. Safe and effective!
dec. 3. 00:53
 14/18 anonim ***** válasza:
*pár másodperc
dec. 3. 00:53
 15/18 anonim ***** válasza:

Inkább nem látogatok meg ilyeneket, mert amit leírtam, azok között volt az anyukám (53 éves volt) is nemrég, úgyhogy eléggé fájdalmas nekem ez a téma. Ide is teljesen véletlenül keveredtem.

10.

dec. 3. 06:31
 16/18 A kérdező kommentje:

13. És ez PONT AKKOR PONT ANNÁL történik meg, AKIT PONT LEVIDEÓZNAK.

Konteó videóhoz csinált megjátszott felvétel.

Engem nem videóztak, és senki nem kezdett rángatózni, akik kivárták a 15 perces ülj le az oltás után időt.

dec. 3. 13:50
 17/18 A kérdező kommentje:

12, nem érdekes, hogy az ilyen esetek csak nagyjából 100%ban a konteóhívők ismerősei? Pont azok ismerősei, akik előre tudták stb stb. Véletlenül sincs olyan aki csak UTÓLAG A KONKRÉT TAPASZTALATOK megszerzése UTÁN kezdett volna félni, hogy az elit összeesküdött ellenünk.

Valahogy a nem konteósok ismerősei nem halnak meg tizedével, százasával ha vannak oltva ha nem.

dec. 3. 21:16
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Maddie de Garay nem volt konteós, csak tolószékbe kényszerült az oltás után. Kongresszusi képviselő próbálta elérni, hogy foglalkozzanak az ügyével, hiába.
dec. 4. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!