Ha egy háttérhatalom van, akkor mire fel volt a vakcina verseny?
Most a konteós emberektől kérdem, mit mondanak, mert a kérdés felvetődött az agyamban.
Ha egy titkos-világhatalom van, Alaszkától-Újzélandig, akkor mire fel volt ez a nagy vakcina harc, hogy nem jó az orosz vagy kínai, de még az angol sem, csakis a pfizer a nyerő.
Nem mindegy nekik, hogy milyen vakcinát kapsz, csak kapjad?
Ha, mindegyik vakcina ugyan olyan gonosz, és amúgy is minden száll náluk fút össze, akkor meg nem mindegy? Minek volt ez a nagy vakcina licit?
A háttérhatalom sem egységes. Putin pl nem igazán táncol úgy ahogy a Rotschild féle banda szeretné... Ez csak így nagyon röviden.
Miért nem inkább arról írsz ki kérdést, hogy hogyan lehet hogy éveken át a virológusok ellenjavallották a maszkviselést egy vírusos járvány esetén (még a covid kitörésének az elején is!) aztán egyszer csak ripsz-ropsz az ellentétét kezdték fújni? Ilyen tudósokat, szakembereket hogy lehet komolyan venni? Ez nem érdekel téged?
Én is mentem szavazni hogy rajta legyek a listán! XDDDD
És első szavazó voltam, én nyitottam a szavazást, ezt kapd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!