Minden nagyobb eseménynél ideges vagyok például versenyek előtt, lovagolok és verseny előtt nagyon izgulok, ez rá hatással van a lovaglasomra is. Valaki valami tipp hogy ne izguljak ennyire?
Figyelt kérdés
Volt olyan is például hogy atlétika versenyre mentem életemben először és elkezdtem oklendezni annyira izgultam, lovas verseny előtt volt hogy el is hánytam magam, és az hogy rá hatással van a lovaglasomra az alatt azt értem hogy durva vagyok a lóval is például erős pálca használat.2022. júl. 13. 23:31
2/3 anonim válasza:
Gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Előbb vagy utóbb majd megszokod. Sajnos ez ilyen, vannak, akik izgulósak (én is), és vannak, akik nem. Ne kerüld az ilyen helyzeteket, annál rosszabb lesz.
3/3 A kérdező kommentje:
#1 félek hogy nem úgy sikerül stb
2022. júl. 14. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!