Honnan jön sok Covid oltásellenes embernek ez "hosszútávú mellékhatások" mantra? Hogy kell ezt pontosan elképzelni?
Gondolok itt arra hogy sok ember szerint lehet majd 2-3 esetleg még ennél is több évvel később lesz valami komoly mellékhatása az oltásnak.
Pár ml anyagot fecskendeznek az emberbe 2 alkalommal. Ez hogyan tehetne valakiben komoly kárt 3-4 évvel később úgy hogy előtte 1 2 évig meg minden a legnagyobb rendben. Nekem ez kissé irreálisnak tűnik. Mintha egyfajta időzített bombát oltanának be.
Hosszútávú mellékhatása annak szokott lenni amit hosszú távon folyamatosan beviszünk a szervezetünkbe.
Nem az oltatlanoknak akarok ezzel beinteni csak tényleg érdekelne pontosan hogy is van ez gondolatmenet.
Ne keress benne logikát 😄
Mindjárt jön valaki aki jól megmondja hogy "merezegykísérlet" "mernemletttesztelve".
Én már igyekszem nem felhúzni magam az emberi butaságon, elkezdtem a komikus oldalát nézni, ami az, hogy minden nyolc elemis élet iskolájás gyári melós okosabbnak és tájékozottabbnak hiszi magát az orvosoknál, kutatóknál, tudósoknál, biológusoknál és virológusoknál.
Ez már a hülyék paradicsoma.
Hosszútávú mellékhatása annak szokott lenni amit hosszú távon folyamatosan beviszünk a szervezetünkbe.
Nem feltétlen. Tudom, mint minden hasonlít, ez is sántít, de ott van a 2 atombomba, ill. Csernobil. Hiába mentek el azonnal a környékről, már mindegy volt. Nem hosszú távon voltak kitéve sugárzásnak.
2# De azért ne hasonlítsunk már egy oltást a történelem egyik legrosszabb atomkatasztrófájához.
Sokan ott jóval hamarabb észlelni kezdték a bajokat mint 3-4 év.
Plusz a nagy dózisú radioaktív sugárzásnak az emberre csak rossz hatása lehet. Egy oltásnak meg elsősorban az a célja hogy megvédjen valamitől.
Békeidőben az oltásokat 10 év alatt fejlesztik ki. Erre mondják azt az emberek, hogy azért, hogy a hosszú távú mellékhatások is kiderüljenek azalatt. Ebből lehet arra következtetni, hogy az oltásoknak lehetnek hosszú távú mellékhatásai.
Járvány van, egy-két év alatt kifejlesztik a vakcinát. Erre reklamálnak néhányan, hogy hol a hosszas kísérletezés? És nem bíznak a vakcinában, mivel nem volt tíz évig fejlesztve.
5, ha egy picit utánajártál volna, tisztában lennél vele hogy pl a Pfizerrel a Karikóék már vagy 15 éve dolgoznak.
Most laikus nyelven annyi történt hogy kicserélték benne a cuccot covidra, ami minden védőoltásnál így megy, mindig is így ment.
6,ez jó nagy ökörség,ugye tudod?
(Persze,hogy tudod.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!