Kíváncsi vagyok, hogy kinek mennyi idő a rekordja, és mi miatt tartotta vissza olyan sokáig. Én most pl reggel 8-tól kibírtam 1:30-ig, az 16.5 óra, de volt már több is ennél.
6 os, nincs igazad, az a viz nem folosleges, hanem a vese mukodik, meregtelenit es ahhoz vizet kell bevinni, napi tobb litert! Nem csak azert kell inni, hogy a vered keringjen, akkor keves is eleg lenne. Hanem hogy a veseden legyen rendes ataramlas es dolgozzon! Kicsit jarj utana mielott okositasz
jan. 15. 17:07
12/25 anonim válasza:
11
Nem a víz felesleges, hanem literszám vedelni.
jan. 15. 19:29
13/25 anonim válasza:
Literszam nem felesleges, mert jot tesz a szervezetnek, akkor is, ha kipisiled. Napi tobb liter vizet meg kene inni! Nyilvan evessel egyutt es nem ahelyett.
jan. 15. 22:33
14/25 anonim válasza:
13.
A szervezetem ezt jobban tudja, mint te.
jan. 16. 07:43
15/25 anonim válasza:
Legtöbb 10óra volt, a new yorki albérletemből a budapesti repülőtérig... már mikor elindultam kellett kicsit, de rohanni kellett a gépre, a gépen elmúlt az inger... majd mikor előjött, addigra kaptam a szomszéd ülésre egy fogyatékos nénit, aki ki akart túrni a székemről, így maradtam a seggemen... Amsterdamban volt 10percem az átszállásra, nagyon csücskös volt, az új repülőn pedig mivel utálok repülőn wc-zni, azt mondogattam magamnak, hogy csak 2óra, kibírod... kibírtam.
febr. 1. 00:05
16/25 anonim válasza:
Minden 20kgra 1liternek kéne jutnia ... na jó, hivatalosan a tankönyveim szerint 0.7liternek.
(Általános orvoslás)
Megfelelő folyadék és elektrolit háztartás mellett, pedig nem törvényszerű, hogy sokat kellene pisilni... ellenben aki keveset iszik, főleg az 50es korosztálytól felfele... rettenet nagy gondot okoz, hogy a szervezetük elkezdi visszatartani a vízet, emiatt vízesedik a lábuk... egy rakat dolgot kockáztatnak vele... de nem értik meg, hogy ennek az ellenszere pont az lenne, ha innának.
Csókolom.
febr. 1. 00:10
17/25 anonim válasza:
Ugyan mutasd már meg, hogy melyik tankönyv ír ilyen hülyeséget! És ha egy nemlétező tankönyv valamennyit ír, azt te mért szorzod meg a közel másfélszeresére? Egy 100 kilós ember igyon meg 5 litert! Na ne szórakozz már! Mégis hányszor menne naponta WC-re azzal az 5 literrel (amivel már vízmérgezést kapna ülőmunkánál)?
febr. 1. 00:31
18/25 anonim válasza:
120kg vagyok, közel 6litert iszom, és nem járok gyakrabban wcre, mint bárki...
Mint mondtam, megfelelő víz és elektrolit fogyasztás mellett, nem a szervezeted megfelelően működik, és nem kell wcre rohangálni.
Ez valami begyöpösödött idiótaság a fejedben.
febr. 1. 00:42
19/25 anonim válasza:
Általános orvosi ismeretek tankönyv. Elég régi kiadás, én se vagyok mai gyerek.
febr. 1. 00:47
20/25 anonim válasza:
18.
120 kg, meg napi 6 liter víz. A hosszú élet titka...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!