Mitől lehet, hogy nem ürül egyből a húgyhólyagom?
Ez alatt gondolok arra, hogy elmegyek mosdóba, befejezem a pisilés, majd várok pár másodpercet és indul az újabb kör. Van aki tudja ennek az okát? Ez normális lenne? Másnál is van ilyen?
22/L
3-as, igen, jogos, 22 éve ott ülök XDD
Viccet félretéve, 2 max 3 kör után végzek xd
semmi baj, nem tudom, elterelődik a figyelmed, régóta nem voltál pisilni, vagy hasonlók.
Én is több ideig szoktam maradni, hogy mindenképp kiürüljön, mert nem szeretek gyakran járni pl suliban
Szerintem semmiképp sem normális, mikor elkezded engedni egyhuzamban maradéktalanul ki kell, hogy folyjon a hólyagodban felgyülemlő pisi teljes tartalma.
Minden egyéb eset kóros, amivel urológushoz érdemes fordulni,az ilyen jellegű elváltozásokat az uroflowmetria tárgyalja.
Persze nem feltétlenül kiválasztó szervi, hanem pszichés indíttatásból is keletkezhet.
Illetve az sem mindegy, hogy milyen pozícióban történik a vizelet ürítés, hölgyek esetében szerencsésebb ülve vizelni, mert más alternatív pozícióban a hólyag nem tud rendesen kiürülni és a szalagok is károsodhatnak.
Hasonló megfontolásból a hosszú ideig történő tartogatás, de az indokolatlan mosdóba járás is káros lehet az egészségre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!