Mennyi ideig bírod pisilés nélkül?
Én elég sokáig bírom, de eddig azért nem.
Meg nekem akkor már feláll, ha nagyon kell, utána meg amiatt nem tudok, szóval azt nem igazán szeretem megvárni. :)
Kérdező, ennek, őszintén mi értelme van? Remélem tisztában vagy azzal, hogy így csak saját magadat mérgezed.
Mennyi ideig bírom? Nem tudom. Pl. volt, hogy olyan esti koncertre mentem, ami állós volt. Déltől már kevesebbet ittam, hogy kibírjam azt a kb. 3 órát.
Én egészségtudatos vagyok, óránként minimum egyszer elmegyek pisilni.
Nem célom saját magamat mérgezni. De ha ez neked jól esik, akkor ámen. Tudod, aki hülye...
Elég sokáig.
Gyerek koromban már hozzászoktam,mert szégyellős voltam és nem mertem kikéreckedni.
Vagy pl éjjel nem mentem ki mert féltem. Jó,volt amikor baleset történt😀
2.
"Én egészségtudatos vagyok, óránként minimum egyszer elmegyek pisilni."
Ebből még sok gondod lesz, ha ennyit sem bírsz végigülni valahol.
Köszönöm, hogy így aggódsz az egészségem miatt, de megnyugtatlak, teljesen makk egészséges vagyok. Most csütörtökön voltam vérvételen, péntekre kész is lett az eredmény, ami teljesen jó lett. 😉
De neked meg van-e a napi 2-2,5 liter víz elfogyasztásod? Nekem igen 45-46 kg-s 34 éves nő létemre.
Ha valahova megyek, kevesebbet iszom. Így tudom kontrollálni.
5.
Eszembe sincs napi 2,5 litert inni, hogy utána 50 percenként pössentsek. Szemmel láthatóan neked is felesleges, azért jön ki ilyen sűrűn.
A gond alatt meg nem egészségit értettem, hanem hogy becsurgatsz az autópályán a buszban vagy egy fontos értekezlet alatt stb. Nem normális.
Napi minimum két liter víz elfogyasztása szükséges az egészséges élethez.
7.
Tényleg? Szerintem meg te. Bedőlsz minden hülyeségnek. Én 20 évvel több vagyok, sosem néztem mennyit iszok, 1-1,5 körül lehetett, mégsincs semmi bajom. Te meg 34 éves létedre a 45 kilóddal - ami 43 lenne, ha nem lötyögne benned folyamatosan 2 kilónyi plusz víz - aztán nagyon egészséges lehetsz. Inkább anorexiás. De megnéztem a szektás oldalaidat is, testsúlykg-onkánt 0,35 körülit írnak csak azok is. Az 45-re 1,6 liter sincs. Legalább tudjuk miért jársz éjjel-nappal folyamatosan wc-re.
Kérdező, a vizeletürítést nem véletlenül találta ki a természet. Ne játssz az életeddel!
Én nagyon max 5 órát (mármint nappal), normálisan 3-4-et. Gyerekkoromban többet bírtam,mert iskolába elindulástól hazaérkezésig nem mentem a nyilvános WC miatt, de nem is nagyon ittam, akkor még nem ittunk órák alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!