Mikor és miért történt veletek olyan, hogy nagyon kellett pisilnetek, de nem volt lehetőség elmennetek?
Figyelt kérdés
júl. 26. 21:54
1/11 anonim válasza:
Buszoztam.
Éppen hazafele tartottam amikor rámjött.
Valószínűleg a sok üdítőtöl és víztől.
Ez nagyjából 2hónapja volt.
Én ezt úgy oldottam meg ,hogy hátra mentem ,mert ott nem volt senki elővettem egy üres üdítős flakont és abba bele vizeltem.
2/11 anonim válasza:
Mi kimehetünk felnőttoktatásban a wc-re, de a tanár nem nézi jószemmel. Az utolsó 15 percben már annyira kell, hogy azon kapom magam, hogy hintázok előre-hátra. Ettől rosszabb, mert olyan érzes tőle, mintha szét akarna pukkadni a hólyagom, de nem bírom abbahagyni, muszáj mozognom. Próbálok figyelni az órára, de csak a wc-re tudok gondolni, amitől jobban kell. Amikor vége az órának és felállok, olyan erős inger jön rám, hogy elkezdek futni ki a teremből. Ha pont foglalt a wc, akkor egy helyben ugrálok vagy toporzékolok, amíg végre kijön valaki, akit szinte fellökök ahogy rohanok a fülkébe. Van, hogy bezárni sincs időm az ajtót magam után. Kiszabadulok a nadrágból és nagyon sokat pisilek.
3/11 A kérdező kommentje:
#2 milyen hosszúak az órák?:/ Előtte nem szoktál elmenni mosdóba?
júl. 29. 00:55
4/11 A kérdező kommentje:
#1 ennyire kellett?
júl. 29. 00:55
6/11 anonim válasza:
Volt már ilyen párszor. Bepisiltem, pisiltem ahol nem ildomos, üveget használtam stb.
Megesik az ilyesmi 🤷♂️
7/11 A kérdező kommentje:
#6 tudsz írni konkrét történetet?
júl. 31. 14:11
8/11 anonim válasza:
Tudok ha megmondod melyik esetről. 6-os válaszoló vagyok.
Írj privit.
9/11 anonim válasza:
Egyszer úgy értem haza, hogy már a levegőt is visszartva rohantam be wcre, annyira kellett pisilnem és alig tudtam letolni a nadrágomat, mert úgy rámizzadt. Minden pillanatban azt hittem, hogy a következőben elkezdek pisilni, akár akarom akár nem és annyira nem akart elmozdulni a kijárattól a nadrágom, hogy éreztem, hogy mindjárt bepisilek. Pont úgy sikerült kiszabadulnom, hogy a következő pillanatban jött is a pisi. Meg időben leültem a wc-re és psssss. Olyan erősen, hogy szinte ömlött, a hangja is olyan volt mint egy vízesésnek. Teljesen megkönnyebbülve álltam fel a wc-ről. Egy pillanattal később értem volna haza, a nadrágomban végezte volna.
10/11 anonim válasza:
Velem is volt már ilyen. Vagy bepisilés lett a vége vagy pisiltem olyan helyen ahol nem illik. Vagy pisiltem palackba. 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!